Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dalkove ovladani garazovych vrat

Od: sebor® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, rozbil jsem (praskly obal) dalk. ovladani ( tento typ: Dálkový ovladač H/...)mych sekvencnich garazovych vrat Hörmann. Na internetu jsem nasel jiny typ, tento: se566 * Univerzál/.... Mam tento dotaz: sel by tento univerzal nejak naprogramovat? Ma s tim nekdo zkusenost? Diky za event. radu! Sebor

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že ten originál je na 40MHz a ten universál na 868MHz, tak máš smůlu. Ten univerzál lze použít místo tohoto: vrata-centrum.cz/... Hörman rozlišuje frekvenci různými barvami tlačítek.

doplněno 25.11.14 15:07:

Pokud je originál na 868, pak jsi zadal v otázce špatný obrázek.

Ovladač na 868 MHz je barevně odlišný a vypadá takto:

Dalkove ovladani garazovych vrat
hodnocení

Diky za odpoved! Ten original je na 868 MHz, je to vzadu napsano. Uz jsem ten univerzal objednal (dnes prijde) na zaklade zpravy dodavatele. Poslal mi navod i video, jak se to prekopiruje. Podam zpravu, jestli se to povedlo:)

doplněno 25.11.14 10:06:

Ve stejnem pouzdru jsou ruzne MHz.

hodnocení

Podavam zpravu pozde - univerzal ovladac prisel od firmy Rojka, ktera mi ochotne poslala zpravu jak prekopirovat data ze stareho i s videonavodem pro hnupy:). Vse funguje, spokojenost! S.

V uvodni otazce jsem napsal spatne typ garaz. vrat, jedna se o svrata sekcni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]