Nejste přihlášen/a.
Dobrý den už asi rok a půl mám takový malý sen a to že bych chtěl mít vlastní vrakoviště specializující se pouze na jednu značku aut.Peníze do začátku mám zkušenosti také prostory už mám víceméně domluvené auta taky co ale nevím,je pokud to chcu dělat legálně-ne na černo co je třeba např.živnostenský list,nejaké povolenení,jak je to s odvodem daní jestli musim zapisovat každou blbost co prodám,zda třeba musím byt vyučeny automechanik což nejsem ale to by nebyl problem zařídit jinak...prostě nejake informace co a jak je třeba po stránce papírů připadně rady do začátku..Práci mám toto byc zezačátku dělal o víkendech nebo po práci prostě víceméně jako koníček a další výdělek děkuji
U toho je největší problém ochrana životního prostředí-oleje. A to jsou dost přísné předpisy z Bruselu,že bude nejlepší se obrátit rovnou na příslušný živnostenský úřad a odbor životního prostředí,popř i na obecní úřad.Z praxe vím,že např. pod každým autem v autobazaru musí být nádoba k zachyycení úkapů oleje,pokud nejsou provedeny terénní úpravy Vyučení,papírování a pod. jsou proti tomu prkotina.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.