Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měřící kamery ul. Průmyslová Praha

Od: plechovkar odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz, měří ty kamery co jsou na průmyslové?Konkrétně se mi jedná o trasu z centra od Šterbohol.Zajímá mě hlavně kamera za nájezdem na Českobrodskou (směr z centra).Přišla vám už někdy z teto lokality fotečka? Někde na internetu jsem vyštoural ze se ma merit az od 11.12.14, ale nevim no :/ Díky ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Nikdy jsem ty kamery nezažila v akci, ani fotečka nedošla, ač by někdy mohla. ;)

doplněno 23.11.14 12:13:

Horší je jet přískokem na jedničku z Hloubětína nahoru do kopce, když je to ucpané :-/

plechovkar
hodnocení

No prave...ale radeji si na ne davam bacha, clovek nikdy nevi.Je sice fakt jak jedu po prumyslove 50 tak me predjizdi i busy MHD :D

doplněno 23.11.14 12:16:

Z Hloubetína a do Hloubetina nastesti jezdim jen o vikendech a to jeste rano a vecer.To tam je krasne prazdno :)

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Podívejte se sem: praha.eu/...

a sem zadejte "radary": kamery.praha.eu/...

Pokud to tam není, tak se tam neměří ;)

plechovkar
hodnocení

jj tam jsem se dival.U MP neco je ale nevim o jake sloupy VO se jedna :D Prave proto jsem se ptal, jestli tam byl nekdo pokutovan a obeslán foteckou do alba :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]