Chtěl jsem sedan, koupil combi. Musíš zvážit, co potřebuješ, co budeš vozit. Mě se líbí klidně malý sporťák, ale skoro k ničemu by mi nebyl. Asi tak. No vlastně kolikrát větší sedan uveze stejně jako menší kombík. Ale pokud jde o jednu značku tak je to jasné. doplněno 23.11.14 09:16: Tak přemýšlej jen o tom co budeš převážet. Je blbost půjčovat si na dovolenou nebo na cestu k rodičům větší auto, ale pokud kombík nevyuzijes tak nač ti bude? Zase lepší jet v poloprázdném kombiku než narvaném sedanu.
Osobně mám doma benzínového sedana a nestěžuju si. Za ty roky, co spolu jezdíme, jsem odvezl všechno, co jsem chtěl a potřebovat. A to, co jsem v něm neodvezd, bych neodvezl ani v kombíku. Ze současných modelů se mi nejvíce líbí sedan Mazda6.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.