Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto combi nebo sedan

Od: gfxh odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

Mám takov dotaz, kdyby jste si měli vybrat auto berete raději combi nebo sedan?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Chtěl jsem sedan, koupil combi. Musíš zvážit, co potřebuješ, co budeš vozit. Mě se líbí klidně malý sporťák, ale skoro k ničemu by mi nebyl. Asi tak.
No vlastně kolikrát větší sedan uveze stejně jako menší kombík. Ale pokud jde o jednu značku tak je to jasné.
doplněno 23.11.14 09:16: Tak přemýšlej jen o tom co budeš převážet. Je blbost půjčovat si na dovolenou nebo na cestu k rodičům větší auto, ale pokud kombík nevyuzijes tak nač ti bude?
Zase lepší jet v poloprázdném kombiku než narvaném sedanu.
fcby
hodnocení

jde o jednu značku o volkswagen

mil®
hodnocení

1x

Kupuji si jedině kombíky.

hodnocení

0x

za mě jedině kombajna oceníš pokaždé když potřebuješ toho víc naložit a odvézt

hodnocení

0x
Neco jineho vozi sama baba nebo sam chlap s neco jineho vozi manzele a 2deti :) jinak hatch nebo kombajn :) sedan se mi nelibo to radeji liftback :)

wenzel
hodnocení

0x

Osobně mám doma benzínového sedana a nestěžuju si. Za ty roky, co spolu jezdíme, jsem odvezl všechno, co jsem chtěl a potřebovat. A to, co jsem v něm neodvezd, bych neodvezl ani v kombíku. Ze současných modelů se mi nejvíce líbí sedan Mazda6.

hodnocení

0x

Liftback je správná odpověď ! tedy pokud nemáte v plánu vozit kočárek...

hodnocení

0x

Pokud máš manželku a domácnost, tak jedině kombi !

buss
hodnocení

0x

Jáá dycky kombi. Ale byly i kabrio ... KdF, UAZ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]