Nejste přihlášen/a.
Hoj montéři...mám problem..mám polo 1.4 dnes mi začlo trošku tahat na stranu ..jedu po rovince pustím volant a hned tahne na levou stranu ...když jedu pomalu do prave zatáčky ...trošku mi u praveho kola neco loupne...geometrie to neni to vím..ale myslim si že to bude rameno praveho kola a něco s tím společného protože i na pravou stranu se huř zatáči děkuji za odpovědi
Toto může způsobit vícero věcí.Nejprve bych zkoukl to nejjednodušší-tlak vpneu a dotažení kolových šroubů.Potom bych prověřil (pkd nepoznáš tak někomu dát!) homokinetický kloub-špatný při zatočení cvaká (většinou levý-doleva ,pravý doprava),dále svislé čepy,uložení stabilizátoru...Víc mne momentálně nenapadá,další rádci napíší další věci (toto jen z vl.skušeností!)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.