Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor se nezahřeje

Od: fbxycb odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Já mám benzínové auto a mám tam problém s tím, že se mi nezahřeje motor. tak se chci zeptat čím to bude?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud se skutečně nezahřeje, tak to bude na 99% trvale otevřený termostat - vyměnit.

Ale taky může být vadné teplotní čidlo/budík.

hodnocení

0x

Jak to zjistíte, že se nezahřeje? Po jízdě udržíte ruku na motoru a nespálíte se?

fik
hodnocení

0x

Už to tu bylo řečeno,pokud se nezahřívá a špatně topí tak je rozbitý a stále otevřený termostat. Pokud topí dobře tak může být i špatné čidlo a jen vám neukazuje budíček

hodnocení

0x

Nic nemusí být rozbité! nejprve změřte skutečnou teplotu a pak řeštre termostat či čidlo!

Osobně . v létě mně ukazovalo teplotu max 80°C při sepnuté sahaře,termostat před zamontovámí (nový ) prověřen v hrnci s teploměrema vodu na sporáku.Oristě u některých je to normální,že ukazuje málo ale ve skutečnosti je teplota vyšší!Toto jsem měl i na ropáku!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]