Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podraz nebo šmejd?

Od: strasilka® odpovědí: 3 změna:

Poraďte co udělat s člověkem který mi slíbil, že mi předvede auto k prodeji a po příjezdu do Prahy kde jsme se měli sejít nebyl a ani nepřišel a svůj tel. mi nezvedl ani jednou a to jsme byli domluveni, že přijedu autobusem. A tak jsem po jistém čase zase odjela zpět s nepořízenou jak si ze mně někdo vystřelil. Mohla bych nadávat a jen se z toho užírat a tak mi zbývá jen zveřejnění jeho čísla: 721144458 a údajného jména Ondra.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tajemnak*
hodnocení

2x

Neuděláte s tím nic. Holt takový lidi byli, jsou a budou. Chápu, že máte vztek ale pro příště se s nějakým dalším prodejcem, co bude bydlet daleko můžete domluvit tak, že přijede on za vámi a když nic jiného dáte mu alespoň za benzín. Tak budete mít jistotu že nenaletíte vy.

hodnocení

2x

Žel i tací lidé jsou!

Buďte ráda že jen slíbil,mohla jste přijít i k jiné úhoně! Osobně se mi toto také stalo a pak jsem byl rád ,že jsem jel cca 170km zbytečně- auto-kastli co jsem chtěl bylo kradené.

jmlc*
hodnocení

0x

Snad všechny inzeráty jsou načechrané, aby přitáhly pozornost.. Já nakupoval vůz pro manželku cca 3 měsíce. Projel jsem víc než 2000 km, než jsem konečně našel vůz dle mých představ.

Volal a psal jsem si před příjezdem vždy 2-5x... Jednou jsem přímo říkal "chci, aby to šlo zvednout na hever - aby byl práh ok" - auto prahy nemělo vůbec - totálně shnilé a překryté plastovou lištou... prý to zvedne za nápravu...- cesta 150 km a den dovolené v prd.li

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]