Nejste přihlášen/a.
Poraďte co udělat s člověkem který mi slíbil, že mi předvede auto k prodeji a po příjezdu do Prahy kde jsme se měli sejít nebyl a ani nepřišel a svůj tel. mi nezvedl ani jednou a to jsme byli domluveni, že přijedu autobusem. A tak jsem po jistém čase zase odjela zpět s nepořízenou jak si ze mně někdo vystřelil. Mohla bych nadávat a jen se z toho užírat a tak mi zbývá jen zveřejnění jeho čísla: 721144458 a údajného jména Ondra.
Snad všechny inzeráty jsou načechrané, aby přitáhly pozornost.. Já nakupoval vůz pro manželku cca 3 měsíce. Projel jsem víc než 2000 km, než jsem konečně našel vůz dle mých představ.
Volal a psal jsem si před příjezdem vždy 2-5x... Jednou jsem přímo říkal "chci, aby to šlo zvednout na hever - aby byl práh ok" - auto prahy nemělo vůbec - totálně shnilé a překryté plastovou lištou... prý to zvedne za nápravu...- cesta 150 km a den dovolené v prd.li
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.