Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vytahujete autonabíjčku na mobil ze zásuvky zapalovače, když zrovna nenabíjíte telefon? když bych to zapoměl v zásuvce vybije to do rána baterku? Protože i když nenabíjím telefon a je to v zásuvce tak nabíječka svítí malým červeným světelm.
Děkuji
Podle mě zásuvka při vypnutém klíčku není pod proudem.Mám to vyzkoušené u několika aut . Tak,že by se nemělo nic stát.
Tady to záleží na výrobci, já se naopak setkal i se spoustou aut, kde byla zásuvka pod napětím trvale (a přijde mi to jako rozumné řešení)
Vlastnil jsem řadu různých aut a u všech, mimo posledního byla zásuvka pod napětím i při vypnutém zapalování. Ale vybití baterie přes noc bych se neobával.
Nabíječku telefonu používám vcelku minimálně, ale zato nabíječku navigace (což je prakticky totožná věc vůbec nevytahuju ze zapalovače, prostě jen odpojím a odnesu navigaci, ale ten drát mám trvale zapojený. Dělám to tak mnoho let a ničemu to nevadí.
BTW - kdysi jsem měl Mio 720 - tam to bylo udělané tak, že držák navigace tvořil ,,kolébku´´ - prostě byl trvale připojen, na navigaci byly zespodu kontaktní plošky, takže se prostě zacvakla a nemuselo se šachovat s USB konektorem. To se mi velmi líbilo, bylo to praktické a od té doby vůbec nabíječku neodpojuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.