Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citroen c3 přestal táhnout

Od: corra odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám citroen c3,r.v.2002,188tis.naj. obsah 1,1i...Zničehonic přestal táhnout, úplně ztratil sílu. Na volnoběh klepe a bliká kontrolka emisí. Na diagnostice byla zjištěná porucha na 1.vstřiku a čidlo tlaku. Čidlo se koupilo nové a na vstřiky mi poradili nalít aditivum do benzínu. To jsem udělala, řekla bych, že auto jede o něco málo lépe,ale stejně je do kopce strašně líné, na volnoběh už nepíská, ale klepe stále a kontrolka bliká dál. Ještě mi radili vyměnit palivový filtr, to jsem zatím neudělala. Máte s touto poruchou někdo zkušenost? Já tomu nerozumím vůbec a nechci už do auta investovat závratné částky. Auto se takto porouchalo den před prodejem :( Děkuji moc všem za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Zkuste vyměnit palivový a vzduchový filtr :) ... 1500 Kč cena dílu i s výměnou :)

rarasek
hodnocení

0x

Mam stejne auto a motor jen rok 2007.
Vypada to, ze jede jen na 3 valce. Myslim, ze by se mel vymenit i vstrik.Jestli jste z Brna nebo okolí doporučuji zajet do Citenu v Brne. Neni to autorizovany servis (nastesti). Vzdycky mi vse opravili a hned vedeli o co jde.

Aditiva jsou sice hezky ale kdyz uz je to v ... tak to nepomuze. Jako prevence dobry ale jinak nic.

Pochybuju ze to je pal.filtrem. Me to delalo kdyz jsem mel spatny vstrik a kdyz mi odesla lambda sonda. Tim padem jestli vam diagnostika rekla, ze je to vstrik a cidlo nepomohlo vymente ho. Neni to tak drahe

asd*
hodnocení

0x

Zaměřil bych se na vstřik. Aditivum ho vyčistí, ale neopraví... Pokud vstřik protéká, tak můžete zničit katalyzátor, podpálit ventily a podobné radosti...

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
první co bych udělal je výměna palivového filtru ale zmiňované klepání napovídá na ten vstrik ještě je možnost že vstrik špatně těsní a fouká koukněte zda okolo vstriku není zapečená hmota. Aditivum doporučuji přidávat celoročně.
.
Hezký den NutT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]