Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chci se zeptat jestli jde nějak zjistit SPZ vozidla podle jmena majitele.
Není v tom zášť.V pátek mám jít na policii k výslechu,kvůli autu,které ja údajně psané na mé jméno.Bohužel absolutně netuším o jaké auto se jedná.Proto ta otázka,chtěla bych se o autu do pátku aspoň něco dozvědět.
To je ovsem zcela jina situace. Zajdete si na registr silnicnich vozidel a nechte si vyjet seznam vozidel registrovanych na Vase jmeno. Nevim zda to je, ci neni zpoplatneno.
Áááá podle všeho to vypadá že někdo z Vašich kamarádů si přihlašoval auta buď dovezená nebo čorknutá na Vaše jméno a posílal je dál? Nebo se stala DN s autem napsaným na Vás, či několik dalších možností, buď víc nevíte nebo nechcete pustit, je tak? Takže zase neuplná otázka ke které tudíž existuje spousta doměnek či odpovědí...
JU: Víc nevím.Prostě mi jen volal policista,že se mám v pátek dostavit k výslechu.Jde o auto,které jsem měla údajně prodávat v Bruntálu.V Bruntálu jsem v životě nebyla,takže o om vážně nic nevím.
Ten sněhulák je dost trapný :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.