Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit SPZ vozidla podle jmena majitele

Od: penty odpovědí: 11 změna:

Dobrý den.Chci se zeptat jestli jde nějak zjistit SPZ vozidla podle jmena majitele.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

0x

Nejde, copak Vám provedl? Nebo jen osobní zášť?Rozveďte a někdo poradí...

penty
hodnocení

Není v tom zášť.V pátek mám jít na policii k výslechu,kvůli autu,které ja údajně psané na mé jméno.Bohužel absolutně netuším o jaké auto se jedná.Proto ta otázka,chtěla bych se o autu do pátku aspoň něco dozvědět.

k2

To je ovsem zcela jina situace. Zajdete si na registr silnicnich vozidel a nechte si vyjet seznam vozidel registrovanych na Vase jmeno. Nevim zda to je, ci neni zpoplatneno.

ju*

Áááá podle všeho to vypadá že někdo z Vašich kamarádů si přihlašoval auta buď dovezená nebo čorknutá na Vaše jméno a posílal je dál? Nebo se stala DN s autem napsaným na Vás, či několik dalších možností, buď víc nevíte nebo nechcete pustit, je tak? Takže zase neuplná otázka ke které tudíž existuje spousta doměnek či odpovědí...

penty
hodnocení

JU: Víc nevím.Prostě mi jen volal policista,že se mám v pátek dostavit k výslechu.Jde o auto,které jsem měla údajně prodávat v Bruntálu.V Bruntálu jsem v životě nebyla,takže o om vážně nic nevím.
Ten sněhulák je dost trapný :D

ju*

Jo já vím je trapný, ale čekám sněžení,,,,,,,,pak dejte vědět co na Vás chrániči vymysleli...hodně štěstí. ju

buss
hodnocení

0x

Nedá, zadejte své jméno do vyhledávače, kolik aut vyjede...

jirkamatapat*

Bussi,odkaz na vyhledávač by nebyl?

gumidek*

Přeci to nejde... Když já dám své jméno na google, tak mi vyjde nějaká vytuněná 105ka a to fakt není moje :-D. Někomu to nenajde nic (třeba).

buss

Joo, zadal jsem své jméno do googlu a vyjelo mi Ň. Na ... dotaz ...

hodnocení

0x

penty,

myslíte situaci, že zadáte třeba moje jméno a vyjedeto všechny auta, která vlastním?

Tak to určitě nejde, páč mnoho lidí vlastní auto, avšak nejsou na ně napsaná...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]