Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s prvnim valcem !

Od: dannnyyy22* odpovědí: 6 změna:

Dobry den mam skoda fabia 1.2 htp 47kw rok vyroby 2003 ...mam problem s 1 valcem.Kdyz se to napichne na diagnostiku pise to problem zhaveni u prvniho valce a zkrat na kostru...Vymenil jsem svicky a i civku ale stejne to stale pise stejnou chybu...Auto neustale cuka a nema vykon...Nevedel by nekdo cim by to mohlo byt?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, není špatný vstřik? Nechte si změřit tlaky ve válcích, nejlépe přes měřák a vyšroubovanou svíčku, ale jde to i přes Bosche z intenzity jisker. Už je to déle, co jsem to toho dělal, ale buď vstřik nebo snímač otáček či čidlo teploty.

dannnyyy22*
hodnocení

No jeden chlap se mi na to prave koukal a spis bych rek ze to bude neco v eletrice ne? Kdyz to pise zkrat na kostru ..Pise to problem ve zhaveni :)

trtr

Zdravím HTP není nafta, ale benzín a to žhavení nemá. Pokud tedy není žhavící svíčka v sání pro předehřev, což předpokládám Škodovka nemá. Co píše diagnostika je sice hezké, ale správný diagnostik využívá i paralelní metody diagnostiky-např. osciloskop či multimetr. Vag-Com vše nespasí.

hodnocení

0x

typuju známý problém těchto motorů a to podpálený ventily

doplněno 19.11.14 10:01:

tak tak prohod cívky mezi sebou a kontakty konektoru očisti a mírně naohejbej aby to mělo řádnej kontakt a jak píše kolega pokud se závada přestěhuje na druhej válec máš jasno

já tu válčil s htp a skoušeli sme kde co přehazovali svíčky,vstřiky, kabely jiný,čistil sem kontakty na řj motoru,zkoušel jiný čidla a ve finále to byly ventily a dělala se go palice auto najeto necelých 60000km

dannnyyy22*
Jo diky za radu,ale jde o to ze jak mi vyměnili cívku tak zahejbal kabely a přestalo to na dva dny a po dvouch dnech to zase zaclo... Kdyby to bylo tímhle dělalo by to asi furt ne? :)
hujer123*

Tak vyměň ještě ty kabely. Nebo je aspoň prohoď, jestli jejich délka dovolí. Pokud se závada přesune na jiný válec, máš jistotu, že je to v kabelu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]