Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam skoda fabia 1.2 htp 47kw rok vyroby 2003 ...mam problem s 1 valcem.Kdyz se to napichne na diagnostiku pise to problem zhaveni u prvniho valce a zkrat na kostru...Vymenil jsem svicky a i civku ale stejne to stale pise stejnou chybu...Auto neustale cuka a nema vykon...Nevedel by nekdo cim by to mohlo byt?
Zdravím, není špatný vstřik? Nechte si změřit tlaky ve válcích, nejlépe přes měřák a vyšroubovanou svíčku, ale jde to i přes Bosche z intenzity jisker. Už je to déle, co jsem to toho dělal, ale buď vstřik nebo snímač otáček či čidlo teploty.
No jeden chlap se mi na to prave koukal a spis bych rek ze to bude neco v eletrice ne? Kdyz to pise zkrat na kostru ..Pise to problem ve zhaveni
typuju známý problém těchto motorů a to podpálený ventily
doplněno 19.11.14 10:01:tak tak prohod cívky mezi sebou a kontakty konektoru očisti a mírně naohejbej aby to mělo řádnej kontakt a jak píše kolega pokud se závada přestěhuje na druhej válec máš jasno
já tu válčil s htp a skoušeli sme kde co přehazovali svíčky,vstřiky, kabely jiný,čistil sem kontakty na řj motoru,zkoušel jiný čidla a ve finále to byly ventily a dělala se go palice auto najeto necelých 60000km
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.