Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje autorádio

Od: meat* odpovědí: 3 změna:

Zdravim všechny, přestalo mi fungovat moje rádio, kontrolka pod panelem svítila ale panel nic a nezaplo se, odzkoušeno v jiném autě a taky nic, tak jsem sehnal jiné jenže mělo obráceně zasouvatelný iso konektor tak jsem začal přepojovat dráty... Dráty jsem přeměnil přesně podle schématu na daném autorádiu a nic. Po otočení klíčkem rádio problikne, vyjede cd a vypne se, zapnout už nejde. Pojistky ok. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomi463*
hodnocení

0x

bylo by dobré vědět co máš za autorádio, ale zkus ještě jednou projít zapojení, jestli to nemáš špatně, jestli ne tak proměřit konektory v autě, co vedou k rádiu, to druhé rádio je nové nebo použité? víš určitě že funguje?

meat*
hodnocení

autorádio sony, v jiném autě funkční, co se týče toho proměření nemam čim... napadlo mě zkusit v jiném voze kde půjde a podle tamtoho zapojení zapojit takto v mém autě..rádio je použité

tomi463*

v tom případě bych se zaměřil na to zapojení, zkus to zapojit podle toho funkčního zapojení z jiného auta, ale ještě je možné že je problém někde v kabeláži v autě, když ti přestalo záhadně jít to první rádio, může být někde přelomenej drát nebo zaoxidovanej kontakt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma iso konektor

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]