Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncovka výfuku

Od: dedek* odpovědí: 4 změna:

Chtel bych si koupit koncovku výfuku a chci se zeptat jak daleko může přesahovat přes nárazník .Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

1x

Musí mít homologaci a nesmí přesahovat původní obrys vozidla,já na feldě mám taky koncovku,já jsem to udělal tak že jsem ji navlíkl na konec výfuku aby se vnitřním osazením dotýkala konce původního výfuku a na konci ji zaklepal a k výfuku ji navařil,ty šroubky nejsou nic moc

Decentní úprava auta,nejsem nějakej tuning typ člověka ale určitě to vypadá líp než původní konec který brzo orezne

Ale pokud by jsi chtěl třeba i pěknější zvuk tak jedině laděný výfuk,koncovka ti nic takového neudělá

gumidek*
hodnocení

0x

Neřešil bych přesah co může dle zákona. Červený trenky na koncovce určitě vozit nebudete. Spíš dle toho, aby splodiny nešli začátkem koncovky (pokud není těsná) a nepřesahovat tolik, aby vám ji někdo neurval, jak se bude prodírat někdo mezi auty při parkování či aby to nelákalo vandaly a naschvál na to nestoupli či koncovku neukradli.

Jaké auto? Na Tatře to asi vadit nebude s přesahem 50cm.

jmhad*
hodnocení

0x

Koncovka musí mít homologaci a u té je v návodu uvedeno,kolik může přesahovat.

tony*

Myslím že nemůže být přesah žádný, já jsem měl přesach asi 5 cm a když mě stavěli dopraváci tak mi za to dali pokutu a když jsem se jích ptal jak by to mělo být, tak říkali že přesah žádný max zároven z nárazníkem v míste otvoru ci výřezu pro výfuk, žáleží v jake budou náladě, když si na tobě budou chtít něco najít ,tak ti to určitě daj sežrat. Se mrkni na nová auta ty taky nemaj přesah

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]