Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybryndaná směs do ostřikovačů

Od: junkers* odpovědí: 9 změna:

Tak jsem si chtěl ještě než se setmí rychle dolít nemrznoucí směs do ostřikovačů do oktávky, a jak jsem pospíchal a ten 5l kanystřík byl plný, tak jsem to v tom motoru tak nějak všechno doslova "oblil". *zed*

Jsou oblité kabely, řemen k altíku a komplet ta nádržka. A asi i pravá přední guma. Co se teď všechno může přihodit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

2x

Na pravou přední dostaneš defekt,kable Ti sežere kuna,řemen se přetrhne,nádržku to rozežere...

...a teď vážně. Nestane se vůbec nic junkersi. A pro svůj klid v duši,ta politá místa postříkej čistou vodou.

kcin
17.11.14 16:28
hodnocení

2x

nic

hodnocení

2x

Když to nebudete příliš intanzivně inhalovat, tak se nic nestane. Inhalaci nedoloručuji, může to být z poloviny metanol.

junkers*
hodnocení

Tak ď. Až budu zase příště dolívat, tak abych si na to vzal ještě nějakou sklenici od kompotu, či co.

mil®

Používám trychtýř, ale nevím, jak tam máš místo kolem.

Já mám trychtýř z uříznuté PET flašky od Coly. Je skladný a do plnicího otvoru mého vozu pasuje přesně.

trtr

Zdravím, to se stane, ale příště až budete dolévat, tak z kanystru se vždy leje bokem a ne tak, jak by člověk logicky naléval. Pak se to nestane. Nebudete v tomto kanystru totiž tak "hrkat" ale krásně plynule to poteče.

gumidek*
hodnocení

0x

Motorový prostor se nesmípolévat chladící kapalinou a brzdovkou. Oleje a takové ty vody do ostřikovačů nic zásadního neudělají. Chladící kapalina žere lak a dělá fleky. brzdová kapalina je hydroskopická a na potřísněném místě na vzduchu udělá budoucí místo koroze (až dostatečně do sebe naváže vodu).

Polej to teplou vodou a nic se nestane.

Příště nalévej tak, aby nalévací víčko (hrdlo) bylo nahoře a ucho kanystru a tělo dole. Pak tam víčkem půjde lépe vzduch a nebude to žbrndat. Praxí se naučíš i bez nálevky a nic nepocákáš :).

doplněno 17.11.14 22:34:

Taky beru i bokem postupně, jak se vyprazdňuje.

Trochu mi to připomíná film Beerfest a das Boooooot :-D (pití piva z holínky) :-D Tam šlo taky o to, aby se nevyžbrndlo (do ksichtu :) )

Vybryndaná směs do ostřikovačů
trtr

Zdravím, to je ono, ale já to někdy dělám bokem ještě jinak. Záleží, jak je to plný. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]