Nejste přihlášen/a.
Tak jsem si chtěl ještě než se setmí rychle dolít nemrznoucí směs do ostřikovačů do oktávky, a jak jsem pospíchal a ten 5l kanystřík byl plný, tak jsem to v tom motoru tak nějak všechno doslova "oblil".
Jsou oblité kabely, řemen k altíku a komplet ta nádržka. A asi i pravá přední guma. Co se teď všechno může přihodit?
Tak ď. Až budu zase příště dolívat, tak abych si na to vzal ještě nějakou sklenici od kompotu, či co.
Já mám trychtýř z uříznuté PET flašky od Coly. Je skladný a do plnicího otvoru mého vozu pasuje přesně.
Motorový prostor se nesmípolévat chladící kapalinou a brzdovkou. Oleje a takové ty vody do ostřikovačů nic zásadního neudělají. Chladící kapalina žere lak a dělá fleky. brzdová kapalina je hydroskopická a na potřísněném místě na vzduchu udělá budoucí místo koroze (až dostatečně do sebe naváže vodu).
Polej to teplou vodou a nic se nestane.
Příště nalévej tak, aby nalévací víčko (hrdlo) bylo nahoře a ucho kanystru a tělo dole. Pak tam víčkem půjde lépe vzduch a nebude to žbrndat. Praxí se naučíš i bez nálevky a nic nepocákáš .
Taky beru i bokem postupně, jak se vyprazdňuje.
Trochu mi to připomíná film Beerfest a das Boooooot (pití piva z holínky)
Tam šlo taky o to, aby se nevyžbrndlo (do ksichtu
)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.