Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna tlumiče výfuku Peugeotu 206 svépomocí

Od: pehr odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám Peugeot 206 hatchback benzín 1,4 2001, mám díru v tlumiči výfuku (koncový díl výfuku) a chci si to vyměnit sám. Objednávám si výfuk který přiveze dopravní služba. Zajímá mne jestli mám si objednávat zároveň i nějaké těsnění nebo držáky - jestli jsou potřeba? Nebo jestli stačí jen ten výfuk.

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Od PC pod Vaše auto nevidíme.Je vlemi pravděpodobné že budete muset použít hrubé násilí nebo možná dokonce matici na sponě odříznout nebo odseknout,takže minimálně (nevím jak to má 2O6 ale moc se to v rámci PSA od Xantie lišit nebude) takže sponu a možná gumové závěsy.Minule jsem na aukru kupoval nový celý výfuk na xantii (nějaký polský) a všechen instalační materiál (4x?či6x nový gumový závěs a spony).s výjimkou spoje na KAT-je to vařené!

hodnocení

0x

Jestli jsou potřeba zjistíte když vlezete pod auto ale já bych dal raději nové je tam potřeba spona (bývá zarezlá)a závěsná guma(styřená)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]