Nejste přihlášen/a.
zdravím chci si koupit něco na nafukování kol na auto, když mi ujde a nebo na cestách občas potřebnuji dofouknout a pumpičkou to je dost"namáhavé. je dobré toto stačí to patro.cz/... případně mi napište něco jiné. jak s enabíjí?strčí se zásuvka do zapalovače v autě? díky za infa
Ono se ,,to´´ nenabíjí, není tam totiž co nabíjet, baterku to nemá. V podstatě je to pouze modelářský komutátorový motorek (tzv plechovka) a kompresor. Ovšem ten kompresor je opravdu o ničem, není totiž ničím mazán, takže se skutečně zakousne na počkání. Kolega si jej koupil protože mu utíkalo kolo, měl to rozebrané, dokonce tam dodělával jakousi dírku, pomocí níž ten píst promazával pomocí jakéhosi mazacího spreje. Ovšem i tak to fungovalo poměrně krátce
Když už musíte něco v autě vozit, tak bych šel přinejmenším do něčeho takovéhoto:
Ahoj,
tuhle hračku mám víc než 10 let. Obsluhuje dvě auta, moped, tři jízdní kola a tlakuju s ním míče, tedy docela držák. Jinak ale mají ostatní rádcové ve všem pravdu. Dofoukne v pohodě, ale celou autopneu nedá - ale to stejně nepotřebuješ. Pro jízní kolo dá i 4 bar, to už ale heká. Přívod krátký, nutno doplnit vypínač a vyrobit prodlužku, manometr hrubě nepřesný. Ale za ty peníze je stále lepší než pumpička.
Já mám něco podobného, je fakt, že jako nouzovka stačí, dofoukl jsem s tím jedno kolo a pár balonků u rybníka, je to levnější než nožní pumpa. Ale přehřívá se, po nafouknutí kola jsem to nemohl vzít do ruky. Jsou i podobné a kvalitnější, ale o dost dražší. Na pravidelné dofukování ne, ale jako nouzová věc v kufru, proč ne. Je malý a lehký.
Omlouvám se tazateli a připojuji i svůj dotaz.
Pokud byste pod stromek od ženské dostalo tohle
jak byste ragovali? Měli byste radost a nebo je to naprd? Doma máte pouze ruční pumpu. Mně se líbí, že vypne po nastavení sám. Děkuji za odpovědi.
doplněno 17.11.14 17:55:Díky za schválení a zase jedna starost pryč, co pod stromek. Uška
To je dobrý typ ! Ty kompresorky za 160,-Kč jsou z Číny a jsou vyráběny na koleně. Viděl jsem to rozebrané - praskla mi ojnice- a byla to hrůza. Dávají strašně malé množství vzduchu a jsou jen na dohuštění. Jinak pozor ! dle údajů na štítku dávají až 17 bar, takže při zapomenutí by mohla pneumatika i vybouchnout !
Ahoj. Už jsem to tu jednou psal. Já jsem si pořídil, z asi tehdejšího PLUSu, nebo Lidlu kompresorek spojený s baterkou, spíš svítilnou. Jede na 12 i 220V. A v poho dá celou gumu. Je to něco ,,německého,,. A stálo to nějakých 600+ Kč. Je to celé v šedém plastu s několika různými redukcemi. Trochu cestuje po zemi. Po zemi, co káblíky a hadičky dovolí.
doplněno 17.11.14 15:21:Cico, tu tvoji hračku používá známej ve škole na foukání míčů. Jen k tomu musel dokoupit zdroj. Nabíječku. Už to má dost dlouho, ale funí s tím jen občas pár míčů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.