Nejste přihlášen/a.
asi před rokem nám zabavili dvě vozida(pčr) přičemž to bylo z důvodu že s nimi měla být páchána tr činnost- toto se neprokázalo (v jednom případě přestupek a vdruhém příad byl přítel zproštěn viny v plném rozsahu..ale
odzabavení sme nedostali žádné vyrozumění co s těmí vozy je(byly zabaveny nezávisle na sobě s asi 2měíčním odstupem)
volala jsem na pčr aa tam jsem se odoprcovala na stanici ktrá to zpracovávala(praha západ kriinálka) a tam se mi vykrucovali že oni neví kde to auto je a at si zavolám na státní zastupitelství... bohužel nemáme dokumenty o zabavení vozů (jen komplet dokumentaci vtp mtp kup smlouvy atd máme) co ám dělat? prosím o radu jsem zoufalá díky petra
Auta byly zabaveny a Vy, resp. přítel musí mít protokoly od PČR a soudu, kde jsou čísla jednací spisů, pod tím číslem zajděte na soud,který rozhodoval. Mimo jiné i ve výrokové části soudu by mělo být jak má být naloženo s vozidly. Případně chtějte nadřízeného z SKPV nebo se kontaktujte přímo na velitele územního odboru. Auta se pak rychle najdou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.