Nejste přihlášen/a.
Dobrý den .Jak by jste řešili reklamaci popelníku který se vkládá do středového panelu kde je otvor kuželovitého tvaru. Ten co jsem si dokoupil-)) za pouhých 1040 kč tam vaklá,a je v průměru o 10 mm menší,takže po špatné silnici v otvoru vakla a rachotí.Nehledě na to že do mezery se dostanou i nečistoty Autosálon,který mi vůz prodal již vozy Mazda neprodává,tak jsem se obrátil na výhradního dovozce... mazda.cz Tam jsem ovšem narazil.Komunikuje se po e-mailu. Na mé námitky mi bylo odepsáno,že nikdo jiný si nestěžoval a že prodejci byl poslán stejný výrobek jako jiným. A at si to vyřídím s ním.Přesto si myslím,že Mazda jako dovozce by se měl postarat o dobré jméno této značky. Mazdu už mám druhou v pořadí,ale dnes už vím,že další auto již této značky si nekoupím,i když by se mi líbilo. Nebot jsem zjistil,že ta užasná ochota prodejců při koupi vozu trvá jen do doby než zákazník odešle peníze ze svého ůčtu na ten jejich.-)) Možná by bylo dobré nahrát video jak to tam vaklá a umístit ho na internet,at zájemci vidí jak vypadá auto roku 2014 Mazda 3 v provozu.-)) Ne že by mě to něják trápilo,spíš je na pováženou,že zákazník co u nich utratil už 2x půl melounu pro ně nic neznamená-)) Ted jen otázka: Kde asi udělali chybu soudruzi z Japonska,nebo snad z Prahy.-))
Tak výhradní dovozce má vlastně pravdu v tom, kde řešit reklamaci. Prodejce, je ze zákona váš partner u koho uplatnit reklamaci. Je úplně jedno, že Mazdy už neprodává.
A co tak poslat to video výhradnímu dovozci? Když tvrdí, že je to auto jako každé jiné.
docela mazec příští auto nebude mazda kvůli popelníku
tak přihoď mega, kup si Skovej Mercedes, a tam se ti třeba popelník viklat nebude
Kuli popelníku určitě ne,oblepím ho kolem dokola proužkem molitanu a bude hotovo. Zlepšovák jim pošlu na fotografii(předtím si ho dám patentovat)Spíše jde o princip.Zcela banální věc,kterou Mazda mohla vyřešit a snad by ji to finančně nezrujnovalo. A nedovedu představit nějákou složitějsí reklamaci,jaký postoj by zaujali k zákazníkovy. Tak proč jim cpát peníze.-))
"Vyberte si: buď uznáte reklamaci vaklacího popelníku nebo už od vás nic nekoupim a poradim to i svým známým. Spočítejte si co je pro vás výhodnější."
Omotat molitanem nebo vytmelit silikonem zvládne každý kutil, ale jde tu o princip a prodejce si tohle nesmí dovolit. Podobným stylem totiž nejspíš bude reagovat i v případě jakékoliv jiné reklamace = např. kvůli výrobní vadě klekne motor a pošle vás do háje.
To mi je jasné,ale prodejce přestal Mazdu koncem roku prodávat,pravděpodobně nesplnoval nějáké požadavky . A výhradní dovozce Mazdy ...mazda.cz tak tam je to něják nezajímá. Hlavně telefon zvedne operátorka ta mi dá meil na jinou ženskou a ta to komentuje že popelník je OK. asi by byla dobrá nějáká recenze na internetu.Tam je jen samá chvála na mazdu 3 je to auto roku 2014. Je to recenze z časopisu a podobně,né od lidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.