Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo na zrcátko

Od: ujendys* odpovědí: 2 změna:

koupil jsem si lepidlo určené speciálně na lepení vnitřního zrcátka na sklo až doma jsem si všiml že chybí český návod,lepidlo je ve skleněný ampule a je k tomu nákej kus papírku neví někdo jak to použít?dal jsem za to 429kč ta troška lepidla je na jedno použití tak to nechci pokazit

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Těžko radit,nevíme jaké lepidlo,dejte aspoň odkaz. Hledal jsem podle ceny,google jich najde spoustu,ale takhle drahé ne.

hodnocení

0x

Jak píše @doktpr365 bez výrobce těžko říct, zkuste doplnit. Zkušenost mám s Loctite 319. Návod najdete v odkazu a podle Vašeho popisu by to mohlo být obdobné. Upozorním na několik postřehů, na kterých jsem si osobně napoprvé vylámal zuby: Dostatečná vrstva lepidla (sklo je prohnuté a patka zrcátka - aspoň u mé Feldy rovná - když se dá málo lepidla, nechytne to po celé ploše. Teplota zpracování - to co udává výrobce je nutno dodržet (u Loctite těch 15°C fakt není pro srandu). Samozřejmě odmastit - bacha ne technický benzín, je mastný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]