Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, musím si nechat povinně udělat nové SPZ při přihlašování vozidla, které je z jiného kraje? Díky.
s úplatkem určitě neobstojíte na přidělení pěkného čísla. Úplatky nedávají ani ti, co jim vyšlo třeba číslo 2E2-0000. Ti normálně stáli ve frontě a vyšlo to na ně.
to byla ironie, ne? Ještě nedávo tohle byly prominentní značky, ale již nějaký ten měsíc nechodí na jednotlivé DI kompletní serie značek, aby právě ke "kšeftům s číslama" nemohlo docházet. Přesto, pokud tazatel pěkně poprosí, dá se i mezi těmi, co jsou v krabici, vybrat pěkné číslo, to už je na úředníkovi...
doplněno 26.05.09 11:46:ale úplatky bych do toho opravdu netahal...
davide souhlasím s Vámi: "to byla ironie, ne?"..."ale úplatky bych do toho opravdu netahal..."
Ale jak je možné, že to jsou stále vlivní lidé, kteří mají taková čísla a nepoužívají se úplatky a protekce?
Myslíte si Milane ,že ti vlivní lidé stojí frontu při přihlašování vozidla do registru?Já ne.Tato činnost je prováděna komerčně lidmi,kteří jsou na úřadě jako doma a když se zmíníte a zaplatíte můžete mít i pěkné číslo.
Ano, oni rozhodně do fronty na DI nechodí... každopádně já pěkné číslo dostal za zmínku, že to auto přeci přihlašuji pro pěknou holku, tak by měla dostat taky pěkné číslo a bylo... vše je o lidech... nicméně na čísla to opravdu nejezdí!
na dopravní inspektoráty se nechodí pro pěkná čísla už nekolik let, asi jste ještě nezaregistroval že už léta jsou dopravní úřady součástí mestských úřadů, že dopravněsprávní agenda včetně vedení registru vozidel byla převedena na obce a města s rozšířenou - přenesenou působností. Na dopravním ispektorátu sídlí dopravní policie, a ta Vám značku nevydá, ani za úplatek...
Nezlobte se, ale tahle reakce mi přišla jako že "potrefená husa chce slovíčkařit". Moc dobře víte, a dovlil bych si tvrdit, že i tazatel a čtenáři, co jsem zkratkou DI myslel... Ano, je to tak jak to píšete, o tom samozřejmě vím, nicméně my, běžní lidé stále chodíme "na dopravák" tak jako před deseti lety, tak i nyní... oni tam jsou i ti samý lidé a mají pořád ty samé známé, takže Váš příspěvek byl opravdu přínostný, hezký den
Uplácet nikoho nebudu, na pěkném číslu mi vůbec nesejde Ale s tím, že je to bezplatné nevím nevím. Na www stránkách úřadu je napsáno, že za vydání každé té jedné tabulky požadují 200 Kč, tzn. 400 Kč za přední i zadní SPZ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.