Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhodobá jízda na plný plyn

Od: pavel00* odpovědí: 5 změna:
Mám Yamahu Yzf-r125 a rodiče plánují cestu na slovensko. Napadlo mě, že bych jel na své moto za nimi a oni by mě vezli věci, ovšem problém je v tom že pojedou po dálnici tak 110-120 km/h a já bych se jich rád udržel. Samozřejmě budou dělat přestávky, ale jak moc vadí, když dlouho (třeba 15 minut) na plno?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

3x

Zdravím, moto to asi vydrží, ale Vy si ve stáří vzpomenete, jaké frajeřiny jste předváděl v listopadu na moto-klouby se ozvou.

honzacz*
hodnocení

3x

U Japonců bych předpokládal, že mašina vydrží jet na plný (tedy jmenovitý) výkon trvale. Ale v tomhle počasí bych se víc zaměřil na výdrž pilota, než na výdrž motoru. :)

hodnocení

0x

Jó motor vydrží je na to dělaný chlazený bude dobře ale opravdu neblbni ty kolena jsou fakt problém taky jsem býval takový magor :) (v létě v kraťasoch a slezl jsem s ní až napadl sních párkrát i na něm)a teď si pomálu nemůžu ani dřepnout

doplněno 15.11.14 18:23:

No to je fakt tenkrát u nás nebyli žádné motohadry vždyť jak já byl rád za rifle :)

dnes se moto hadry dělají lepší než kdysi, kdo nevyzkouší neuvěří. Na kloubech jsou chrániče z tlustého materiálu a už ty odfiltrují hodně °C a pod tím samozřejmě zateplovací vložka atd. Při 10°C a dobrém oblečení to nevidím jako problém. Noviny jako kdysi už nejsou potřeba.

buss
hodnocení

0x

Max rychlost 120 - 125 km, 8000 - 9000 otáček. Běžně se uvádí do 3/4. Ale pokud se nejede hodiny ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]