Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake jsou vase zkusenosti s carsharingem?

Od: dejvik* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, potrebuji poradit. Nemate někdo prosim zkusenosti s nějakým carsharingem? Mam za 14 dní důležitou schůzku a chtěl bych zapůsobit.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lubosh*
hodnocení

2x

Čus, já mám zkušenosti jen s carharingem v praze a to s firmou car2move. Byl jsem hodne spokojenej, kdyztak koukni na jejich webovky. Myslim, ze s mercedesem urco zapusobis :)

dejvik*

Ahoj diky moc a vyuzil jsi tu sluzbu pak i vickrat? :) na webovky jsem se koukal a zda se mi to solidni firma. Mercedes je trochu jina liga nez bych si mohl dovolit :D

lubosh*

Jojo vyuzil jsem ji jiz 4x i na sluzebni cesty i na osobni vylety :) u stejne firmy. jsem opravdu moc spokojenej a prekvapenej jak bezvadne to funguje! ten mercedes je opravdu luxusni hlavne vzdy pred vyuzitim je uklizeny a vyvoneny! Krasa :)

paw*
hodnocení

1x
Tak si pujcte auto z pujcovny. Mate jistotu v umyteho a zkontrolovaneho auta.

asd*
hodnocení

0x

Jen s kolosharingem - půjčil jsem kolo a zpátky jsem ho dostal dobitý. S autama to nejspíš bude podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]