Nejste přihlášen/a.
Ačkoliv jsem si vědom, že podobných diskusí už je zde více, dovolím se přesto položit svoji otázku. Hledám auto na každodenní dojíždění do práce. Důležitá je solidní spotřeba, ale také spolehlivost - potřebuji, aby to jezdilo, ať už je léto či zima a nestálo to při neplánovaných opravách v servisu. Vzhledem k charakteru trasy chci 4x4 a pokud by byla větší světlá výška, tak by to bylo plus. Je mi jedno, zda bude rozumně ojeté či nové. Jiné podmínky nemám. Jde mi především o praktické zkušenosti jiných řidičů.
Denní nájezd by byl cca 150 km, tj. cca 40 tisíc ročně. Cenový rozpočet je orientačně plus mínus půl milionu.
Toyota Rav4 4x4 2.0 D-4D musí splnit Vaše představy.
doplněno 13.11.14 10:32:jen doplním, že motor 2,2 byl špatný dle některých tabulek ("nejhorších 20 motorů ve světě ..."), ty dvoulitry dělali do r. 2006 s dobrou výbavou - tenkrát ještě kvalitní vůz... jen to je trochu levnější... býdných 200tis - jestli vás to neurazí
Dobrý den, cena je dána, základní požadavky a informace taky, při Vašem nájezdu určitě diesel, pro diesel je i to, že u těchto vozů, je diesel v značné převaze a benzín je spíše vzácností. Pokud požadujete větší světlou výšku, určitě bych zamířil do kategorie SUV, tuto kategorii poté "pracovně" dělím na další 3 podskupiny
Silniční SUV, zde bych zařadil vozy typu BMW X5, Audi Q5, Ford Kuga a podobné...
Silniční i terénní SUV, tady určitě patří zmíněný Mitsubishi Outlander, Suzuki Grand Vitara, Land Rover Range Rover a podobné...
A poté pracanti SUV a opravdu čistokrevné SUV, jsem bych zařadil Volkswagen Amarok, Nissan Navara či třeba Toyotu Hilux a podobné vozy...
Teď bych doporučil zaměřit se na nějakou kategorii, a zkusit se poohlédnout po aktuální nabídce, ve Vašem rozpočtu je opravdu z čeho vybírat a možnosti jsou přímo obrovské
Poslal jsem Vám soukromou zprávu s dalšíma možnostma, tak klidně nahlídněte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.