Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je? iveco Daily 2007

Od: kaspar999* odpovědí: 5 změna:
Po nárazu do srnky, mě z pod motoru vypadla tato krabička s jen jednou dírou pro nějaký konektor. Nevíte někdo k čemu to slouží a odkud to vypadlo? Nikde jsem nic nenašel, odkud by to mohlo být. Jedná se o iveco Daily 2007 3.0HPI 140kw. Děkuji :)
Co to je? iveco Daily 2007
Co to je? iveco Daily 2007 #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

vyděl bych to na ŘJ pro spouštění sahary

kaspar999*
hodnocení

Já právě vůbec nevím kde ani to hledat to umístění...nikde jsem nenasel kabel volný s touto koncovkou...no asi budu muset do servisu iveco...stejně ho tam budeme dávat na olej atd.. Diky ale :)
hujer123*

easyautoparts.eu/... Podle překladu je to nějaké relé k přívěsu. Asi to bylo někde vzadu pod autem u závěsu, proto je to tak orezlé. V motorovém prostoru by to takhle nevypadalo.

gumidek*
hodnocení

0x

Vypadá to, že to dlouho nebylo v konektoru připojeno (oxidace pinů).

cobrak*
hodnocení

0x

Těžko říct, k čemu to srnka měla... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]