Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhřívané sedačky fabie RS

Od: petrpan* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, neustále mi vyhřívají sedačky u škody favbie 2004 RS zatim jediné co jsem byl schopný vymyslet je vyndavat pojistku ... sedadlo spolujezdce je ok ale u řidiče se´to nedá regulovat ...po cca 5 minuták dále je cítit spálená bužírka a sedačka topí jak kdyby měla shořet v tuto chvíli vytahuji pojistku ... napadlo mě relé, které bohužel nevím kde je :( a nebo potenciometr an palubní desce... děkuju za odpoved :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já bych to viděl na ten potencionetr skus prohodit ze sedačkou spolujezdce a uvidíš

cobrak*
hodnocení

0x

Já bych se tím teď před zimou tak úplně netrápil :-D Ještě budete rád, že si povezete "nažhavenou babu!" :-D :-D

petrpan*
hodnocení

netrápil bych se tím ale jde o to že mi tam smrdí ta bužírka :D a topí to fakt fest :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]