Nejste přihlášen/a.
Jste-li jste mladý, svobodný a práce stojí za to, zkusila bych to. Nikdy nevíte, jak se situace vyvine. Chce to psychicky se připravit, zjednodušit veškeré rutinní úkony, dobře a jednoduše se obléknout, najít si ve vlaku místo a polohu, kde si jakž takž odpočinete (pozor, ve spánku nepřejet), po cestě si můžete spoustu věcí, které se ten den staly, nebo mají dít, promyslet. Taky si psychicky odpočinete, neb na cestě se neustále něco děje, vidíte spoustu lidí a často zajímavý cvrkot, hezčí, než ve filmu. A hledat, jak třeba jen jednou nebo dvakrát týdně přespat v Praze, později se tam uchytit... hodně štěstí .
Jde to, ale jako nevyhnutelné a krátkodobé řešení. Mám kamarádku, která jezdila jenom z Poděbrad do Prahy a nesla to velmi težce. Ale měla tam takové místo, že to absolvovala. Ale byla v jednom kuse ve stresu a pořád nějaké virhózy a tak dál. Už tam nejezdí, stará se o nemocnou matku a je před důchodem. Ale trvalo to asi deset let.
Dobrý den, je to z ruky, ale je to po hlavní trati,kde jezdí rychlíky atp. Dojížděl jsem přechodnou dobu z jedné valašské dědinky do Prostějova, to byly teprve zážitky někdy. S minimálně třemi přestupy na vlaky... Tam Vám jezdí rychlíky a podobné vlaky, v Praze můžete být do půldruhé hodiny bez problémů. Chce to ale vyřídit si pořádnou slevu, jinak nevím. IN50 nebo tu, nevím, jak se jmenuje, ale zaplatíte 20 000, a jezdíte celý rok v 2.vozové třídě jak chcete. Praktikoval jsem něco podobné, představit si to dokážu, v zádném případě bych takto nedojížděl autem (za svoje), to by byl asi největší nesmysl. Tady za mě,lze to, a jedině vlakem, autem asi ne.
V čem je problém? Vyjíždím o půl sedmé a v práci jsem v osm. Zpátky je to ještě horší. Po Praze. Většinou autem, něco mastnou tyčí ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.