Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta v 18?

Od: jackskate* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. ještě nemám řidičák je mi 14 ale jezdím zatím na letišti porozhlížím se po nějakém autě až si udělám papíry. Hodně se mi líbí VW Golfy ale zase nevím kolik budou stát golfy4-5 za 4 roky tak cca do 50-75 tis Diesel nějak nechci chci benzín je zábavnější ale nechci zase 2.0 to bych se v tom zabil stačila by 1.4 ale radši bych 1.6 ale nevím jestly třeba poslední model 4kového nebo první 5tkového mohly byjste mi poradit díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x
Ahoj,
měl bys minimálně ty 4 roky počkat, je dost pravděpodobné, že svůj výběr auta přehodnotíš ;)
novada*

Přesně tak, když mi bylo 16, tak jsem chtěl 318tku bavoráka.. Kulový, po papírech jsem jezdil ve favoritu a po dalšim roce mam golfa v naftě a nestěžuji si :D ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]