Nejste přihlášen/a.
Zdravím, já vím je to trochu trapná otázka ale přesto se zeptám: Jak by se dalo nejjednodušeji najít ztracené auto? Jestli se to někomu už stalo tak jak jste hledali?
Ztracene nebo ukradene? Ztratit muzes treba klice, ale auto?
Nejprve zavolat na policii, zda nedoslo k jeho odtazeni a pak nahlasit, ze bylo zcizeno. No. A pak uz jen cekat a zacit se poohlizet po novem. A do noveho si pak dat vyhledavaci zarizeni. To se pak pri ztrate pravdepodobnost opetovneho naleznuti zvysuje.
podle stavu kapsy obejít bazary nebo prodejce nových protože:
V roce 2006 bylo odcizeno 20 996 motorových vozidel (20 175 dvoustopých vozidel a 821 jednostopých vozidel). Přes 90 % krádeží vozidel se týká dvoustopých motorových vozidel. Objasněnost se u této kategorie pohybuje od poloviny devadesátých let kolem 16 %. V roce 2006 dokonce pouhých 14 %.Znamená to, že v průměru bylo na území České republiky v roce 2006 odcizeno 57 motorových vozidel denně.
Novější data jsem rychle nenašel a pochybuji že by nastal nějaký zlom.
No a za měsíc si dojít na poštu pro oznámení že nebyl pachatel dopaden.
Ukradené ne, a odtažené taky ne, na 99 %. Prostě ztracené...
Policie by ho našla časem určitě, nejspíš podle SPZ, ta je předpokládám každá jen jednou v republice, a v zahraničí jsme nebyli. Policii bych bral až jako poslední řešení. Nějáké jiné nápady by nebyly?
Nechápu jak někdo může ztratit auto, neuvádíte detaily, je to auto na leasing nebo na úvěr, který nesplácite? Dlužíte někomu něco? Máte ještě s někým každý jedny klíče a auto jste užívali společně? Asi si ho někdo odvezl na umoření vašich dluhů nebo půjček...Najměte si detektivní agenturu, ta bude chtít také vědět detaily...pokud se budete jen vyptávat a nic bližšího nesdělíte, nic se nedovíte, nebo se nikdo nebude namáhat s další odpovědí...
Jednu SPZ kdysi mohl mít přidělen náklaďák, osobák i motorka, SPZ byla stejná, jiný byl jen druh vozidla...
Není na žádný dluh, ani si nepůjčujeme klíče.
Prostě a jednoduše jsme jeli s kamarádama na výlet autama, projeli jsme pár měst a pár vesnic... Pak sme se někteří zlili v hospodě tak nás kamarád dál vezl jeho autem... V tom posledním městě jsme se zlili všichni a zpátky sme jeli vlakem. Takže to auto je zaparkované před některou hospodou v některém ze 3 větších měst nebo v některé z menších vesnic mezi nimi...
To místo kde jsem tipoval to není tak teď přemýšlím jak začít hledat. Už chápeš?
chápu, ale nechápu proč se ptáš nás, co pijeme jen chlazené podmáslí...všichni ochmelkové vyražte do terénu, rozdělte si sprvedlivě vesnice které budete prohledávat a auto bude brzy na světě...
No to není moc dobrá rada... Spíš sem přemýšlel o tom, jestli ste někdy viděli www.mapy.cz, zajít za tím kdo to fotí ať se s tou družicí porozhlídne. Prý to jde i přes web ale nevím jak...
ztratil jsem rukavice, čepici, mobil, tuny papírků s poznámkami, slyšel jsem, že lidi ztratí deštník nebo brýle, ale auto to jsem ještě neslyšel. Tak se zeptej na Ztrátách a nálezech, třeba ho tam mají v regále.
Pokud se opravdu jen ztratilo (asi Te vypadlo z kapsy, nebo co) tak tady ho nenajdes. To ho musis jit hledat tam, kde si ho ztratil. Nebo kde si alespon myslis, ze si ho ztratil.
Jeste se zeptam. Kolik ti je let? Treba je to pocinajici senilita. Nebo naopak si to auticko strcil do jine policky ve svem detskem pokojicku.
zajdi za kamarádama kteří s tebou popíjeli jestli si pamatují tak nějak cestu kudy jste jezdili nebo kde si auto nechal stát. Určitě ti kamarádi pomůžou vezmou auto a objedou to s tebou znovu a jestli ne tak musíš holt pěšky. Jinak koukni se jestli máš alespoň klíče od auta.
Klíče samozřejmě mám... Cestu víme, ale na té byly 3 města a pár vesnic a jinak mají všichni okno Objíždět všechny města a parkoviště se mi taky nechce.
Petře, to jstese všichni tak ožrali? Proč, co tě k tomu vedlo. Jaké jsi to měl auto, že si ho nehlídáš?
Ožrali jsme se to je snad normální ne? Však si nehraj na abstinentku Ostatně... co z toho života takovej abstinent může mít? Co mě k tomu vedlo? tak se jednou ožer taky a pochopíš :D
Ne ale teď vážně. Vedla nás k tomu jedna nádherná stopařka kterou sme vzali po cestě... Ale odměna byla sladká :D
Tak normálně když auto někde zaparkuju tak o tom nepřemýšlím a pak ho tam zase automaticky najdu ne? Jenže problém je v tom že normálně ho parkuju před domem...
Ožrali jsme se to je snad normální ne?v Normální jak pro koho, pro mě jsi nenormální
Ostatně... co z toho života takovej abstinent může mít? Třeba to že vim kde mam auto.
Ne ale teď vážně. Vedla nás k tomu jedna nádherná stopařka kterou sme vzali po cestě... Ale odměna byla sladká...
Sladká a jsi bez auta, že by ho měla stopařka a už nestopuje?
Už dlouho jsem se tak nezasmál, jak můžou být lidé hloupí. Když jsem četl ten nápad se satelitem, uvědomil jsem si, že vlastně nejsou žádné vtipy na blonďáky
No ale teď jinak. Zajdi na polici a slib jim, že když ti najdou auto, dostanou kontakt na tu "hodnou" stopařku
.. gratuluji.. Máte duvod jet další kolo.. a když ho najdete, tak aspon mužete oslavovat.. Pokud ho ale zase ztratíte, tak sem nepiš :D :D
nádherná stopařka a vy se ožerete? To já bych si s ní užíval, ne chlastal. Ale máte na to právo opít se a zapomenout kde je auto. Je fakt, že jsem to ještě nikdy neslyšel. Ale přeji Vám, aby jste našel vozidlo, a mohl jste opět jezdit. Samozřejmě sřízlivý. Bylo napsáno na Vás, nebo až ho najdou budou kontaktovat někoho minulého?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.