Nejste přihlášen/a.
Ctěl bych se zeptat. Potřeboval bych si koupit kompresor na dofukování pneu u auta,jízní kolo,člun atd...Je vhodný tento bezolejový
uni-naradi.cz/... nebo koupit nějaký s olejovým mazáním přibližně v té ceně? Děkuji. Líbí se mi pro to že je malý a skladnější.
olejový s nádobou je pouze pro práce jako stříkání barvy apod.
Tento je naprosto dostatečný pro vaše účely. Soused ho má také - než jsem si "udělal" z rozbitého mrazáku svůj, často jsem si ho půjčoval.
Jojo ledničkový kompresor je skvělá věc. Zdarma, tichej, vcelku dobrý výkon... jen není vhodný na přenášení.
Kamarád vozí v autě toto a kromě toho že to dělá hroznej kravál, tak to fouká hodně dobře.
doplněno 07.11.14 14:33:Olej a vodu snadno odstraní obyčejný odlučovač.
Postavil jsem si toto a jsem plně spokojen.
Prakticky stejný mám z Aldi za 50 euro. Mám ho asi rok, zatim spokojenost. Záruka v Aldi je 3 roky. Něco podobnýho bylo i v Lidlu.
Na gumy stačí víc než bohatě, s "ledničkama" se to nedá srovnat - je asi tak 10x výkonnější, byla u toho pistole s manometrem a nástavce na všechno možný.
Pak se dělají ještě menší verze, na gumy by stačilo i to...
Ahoj. V ještě bývalém Plusu ,(dnes PENNY)jsem si koupil kompresor se svítilnou na 220 a 12 V. Stál asi 640 Kč a maká perfektně. Oslovil mě jeden kolega, motorista na parkovišti, jestli nemám pumpu. Když jsem vytáhl tuhle pumpu, tak málem upad. A pak si to svý, hezky dopumpnul. Je to malé a docela to maká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.