Nejste přihlášen/a.
Dory den mam problem a zadam vas o radu. Mam feldu 1.ž rv.97. Kdyz s feldou jedu a za jizdy seslapnu spojku (treba kdyz chci vyradit) tak za tepla mi občas za jízdy chcipne. Kdyz nastartuju tak obcas jsou jakoby divne otacky otacky mam na 700 ale auto se klepe jako by se dusilo. A jeste kdyz stojim na miste stojim na brzde a tocim volantem tak otacky trochu klesnou a auto vybruje. (mam posilovac řízeni).
Mám poezreni na cidlo otacek
Co myslite ze to muze byt a jak to vyresit? dekuji za rady
Ještě doplnek kdyz mi to chcipne tak za jizdy hned na poprve nastartuju.
Řekl bych, že je problém v klapce. Posilovač pochopitelně klade čerpadlem na motor přes řemeny odpor. Pokles otáček je tedy stejně normální jako zapnutí naráz všech spotřebičů elektroinstalace nebo zapnutí klimy.
Prošel bych tlak paliva, filtr kdy? Filtr vzduchu, jak se svíčkama? Stav klapky a zda není vydrápaný potenciometr, VAG-COM diag.
doplněno 05.11.14 20:04:AEEčka dost žerou olej a čekal bych i případně nefungující lambdu nebo lehce přicpaný kat.
a jak mam zkontrolovat tu klapku? zvladne to zacatecnik nebo radsi do servisu? prosim o postup jak to udelat dekuji mnohokrat
Tak to raději servis . Pokud se na klapku dostaneš, tak jen můžeš omrknout, jak moc je zašpiněná. Ona se totiž špiní díky odvětrávání olejových par z ventilového víka motoru. Ty se ekologicky přisávají přes klapku společně s nasávaným vzduchem od filtru vzduchu do motoru.
1.6ky jsem nejezdil natolil, abych sledoval spotřebu. Jen opravoval těsnění vany, čistil vstřiky a takové drobnosti. Spíš mám zkušenosti z 1.3 a sám jeden takový motor jezdím.
Tos jen narazil na jednu z vážnějších slabin tohodle motoru-elektronika celkově,někdy to dělá zanesená klapka,ale někdy je ta závada prakticky neodstranitelná. Začal bych filtrem paliva a vyčištěním klapky,dále svíčky,hall snímač,rozdělovač atd
Otáčky by při otáčením volantem kolísat neměly,zase servo není takový žrout výkonu aby se to nějak razantně projevilo,já mám 1,3 s klimou a při zapnutí klimy je samozřejmě poznat že otáčky poklesnou než to elektronika vyrovná,ale u serva nebo jiných spotřebičů by měl být ten pokles jen nepatrný a téměř nepozorovatelný
Jo a ještě častěji mrkni na měrku oleje,to je druhá slabina tohoto motoru a sice že je to pěkná olejnička
A jake jsou tyto motory na spotrebu benztinu znamy rikal ze se s tim da jet za 5,8 litru kolik teda cca žerou?
skoda-club.net/... vyčisti klapku , vyměn benzínový filtr pak se uvidí pokud by problém přetrvával tak svíčky ,kabely palec rozdělovače víko tot nejčastější problémy
jinak máme auto v rodině přes 10let a nejsou sním větší problémy kapku baští olej jinak šlape jak hodinky při běžný údržbě a slušným zacházení spotřeba mezi 7-8 l na 100km
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.