Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si myslíte o autorádiu SONY CDX-CA600X

Od: simi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám možnost koupit za dobrou cenu toto autorádio : SONY CDX-CA600X . Chci se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s tímto autorádiem? A obecně, jestli je značka SONY kvalitní? Děkuji za odpovědi.

Simona

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlamak*
hodnocení

0x

Clarion nebo pioneer. Alpinam a Sonkam odchazeji displeje ;)

davidhavel*
hodnocení

0x

Nějakou tu Sonku CDX- nevím co mám v autě už pár let, funkce i kvalita zvuku dobrá, problém je v chladnějším počasí, kdy nechce načítat CD v místě, kde přestalo hrát a displej je v pohodě, stačí občas vyčistit kontakty... PS: kdysi to rádio stálo 12tis a bylo to rádio roku, já ho koupil za 3500, teď jsem ho viděl někde za 1200,- :)

machine*
hodnocení

0x

Tak sony už dávno není co bejvalo,ale pokud člověk chce jen poslouchat hudbu a nemá vyšší požadavky, tak stačí. Alpine na svoji cenu myslím není tak dobrej, jako je drahej. Clarion má technologicky velké zpoždění na ostatní. Pokud chcete jen poslouchat rádio a mp3jky, tak se nebojte levneho rádia, které po 2 letech zahodíte a koupíte si inovovaný model. Pokud chcete kvalitu tak vyšší modely od Kenwoodu, ale říkám vyšší modely. Levná rádia od kenwoodu jsou v ceně sony a kvalitě sencoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]