Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Měl bych dotaz ohledně vymahatelnosti pokut.Byl jsem vybodován asi před rokem a půl a teď chci požádat o navrácení řidičáku.Dostal jsem pokuty a ty jsem nezaplatil.Když jsem hovořil s úřednicí která má na starosti posouzení jestli mě bude řidičák vrácen či nikoliv,tak jsem ji na toto upozornil a dostal jsem odpověď,že musím pokuty zaplatit jinak by nemusel být řidičák vrácen.Nikde jsem ovšem nenašel,že nezaplacené pokuty jsou překážkou pro vrácení řidičáku.
To žeto nechápete pane Bussi, je škoda. Páč zde je poradna, skvělá poradna a proto tazatel zde položil dotaz. Pokud víte odpověď, rád si jí všichni přejeme, pokud chcete radit tímto stylem, "zeptej se jinde", tak jste nepochopil důvodporadny.
- Z4 - odkazovat tazatele na vyhledavače ve smyslu: "tady si to najdi" a na místa, kde problém vznikl (úřady, instituce, zaměstnavatele apd) ve smyslu: "tam se zeptej, podívej". Tazatelé nejsou hloupí, aby o této možnosti nevěděli, ale z nějakého důvodu volí Poraďte.cz, respektujme to!
A kdo spekuluje o neplacení?Já se ptám na to jestli jsou pokuty vymahatelné a jestli nezaplacení popkut je překážkou pro vydání řidičáku?Na jakém základě?Předpis,zákon,vyhláška,prováděcí předpis?Nikdo zatím neodpověděl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.