Nejste přihlášen/a.
Kolik musi clovek,v servisu zaplatit,aby mu spravili auto.Mam Felicii 1,3mpi a mam problem s prehrivanim motoru.Zajel jsem do servisu,aby mi se na to koukli.Po 8 hod. mi rekli ,ze je to termostat.Z hruba za tyden to bylo jeste horsi,voda na 110°c, vratil jsem se do servisu a tam mi rekli ,ze to je normalni.Tak jsem jel do jineho servisu,tam mi rekli,ze je to tesneni pod hlavou.Ptal sem se jestly je to uz poradku,jasne hlavne zaplatte.Jezdim dal a stale po nekolika km je na 90 az 100.Ja myslim,ze by to chtelo proplachnout nadrzku a vymnenit chlad. smes.Prosim o radu.
To muze byt spousta pricin, tezko radit - zkuseny technik by to ale podle prubehu prehrivani po osahani hadic mel poznat. Typicke je to tesneni pod hlavou, ucpany chladic, vadne cerpadlo , nefungujici ventilator chladice nebo jeho teplotni spinac, termostat, zatka nadrzky (pokud nedrzi pretlak), mozna jeste neco.
Asi nejde poradit nic lepsiho, nez najit dobreho servismana, treba podle referenci znamych z okoli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.