Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záměna nýtu v alternátoru za šroubky

Od: bason odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

dnes jsem měnil ložisko v alternátoru z felicie a přední ložisko je uloženo v takovém krytu, který je přinýtován 3mi nýty - img.skoda-virt.cz/... . Chtěl jsem se zeptat zda se něco stane, když je nahradím šroubky, které zajístím dvěma matkama (šrouby by neměli ničemu zavazet) a nebo jsou větší jistota ty nýty?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

1x

Také jsem použil šroubky. Dal jsem nábytkový šroub M5 (má placatou čočkovou hlavu, takže nechytá o rotor vevnitř) a venku klasická podložka M5, pak pérovka a nakonec samojistící matice.

Nepovoluje se a ložisko se příště parádně vymění.

doplněno 03.11.14 22:58:

Délku už nevím, ale dej tohle a matky směrem ven pod vrtuli

1motoshop.cz/...

hodnocení

1x

šroubky používám furt neni problém vždy je utáhnu a zbytek šroubu co lehce přečnívá přez matičku roztemuju a neni šance aby se to povolilo

albatros498022*
hodnocení

0x

Pokud to nebude překážet tak není problém

bason
hodnocení

Super! Díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]