Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

X-moto xb33 - údržba

Od: crossac odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

jsem začínající "krosař" a teď si budu kupovat X-moto xb33 140ccm dirtbike, je to čína. O to jestli to je čína a jestli kupovat jsem už debatoval s hodně lidma a zkušenostma, o tom rady už nepotřebuji. Je mi 16 a po cca 2 letech bych chtěl přejít na zaručenou kvalitu, tak proto levno teď kupuji.

Chci se zeptat, jak mám udržovat tuhle motorku? Po každém krosu samozřejmě umýt, ale co oleje a podobné věci? Vůbec tomu nerozumím a tak se ptám, jak udržovat a co všechno udělat pro to, aby vydržela co nejdýl a já ji mohl dále později prodat někomu v bezpečném stavu. Jak často a tak dále. Budu moc vděčný.

Díky, zdravím! :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Bud zdrav.
Chinu na cross? Asi ti každý řekne, že to je nejhorší rozhodnuti. Uzite materiály, způsob provedení, bezpečnost, to jsou atributy, který Čína nemá. . Budeš více opravovat, nez jezdit.. Nemluve o možnosti činu za dva roky prodat. Bude mit dost a bezpecna nebude. Ale to si nechtěl slyšet vid :)
crossac
hodnocení

Za prve nemám peníze na kvalitu a za druhé já to akorát potřebují chytnout do ruky na terénu, žádné skoky ani nic podobného, potrebuju se naučit jezdit a každý mi řekl ze na tohle si mam spis pořídit toto z důvodu peněz. Mám dva známé kteří s tím problém nemaji taky Čína, jednomu akorát upadl chladič na plastových drzacich ... vim co to znamená si koupit takovou motorku. Ale otázka zněla jinak ale i tak díky..
Kecat ti do toho nebudu. Stejne to nema vyznam. Malo kaček chápu, ale ostatní je passe. Drzim ti palce, ať ti pak cajna maká a nemusíš se denne zlobit. A omlouvám se za odbočení od dotazu, nešlo to jinak.
Salut Lipa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]