Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím ochránit motorku před nepřízní počasí?

Od: 1974mr odpovědí: 7 změna:

Nemám garáž, sklep, ani kůlnu. Jak ochráním motorku přes zimu venku? Koupil jsem motoplachtu, ale ta není určena na trvalé zakrytí.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych jí venku nenechávala.. raději zaplatit parkování v servisu. Ta pětistovka měsíčně, by mi za to stála..

doplněno 03.11.14 18:13: http://www.mv2.cz/
chrome-galaxy.cz/...
gs-adventure.cz/...
motosluzbytony.webnode.cz/...
Atd... chce to pohledat..
k2

Ve kterem servisu se da parkovat za 500/mesicne?

carlos*

Podle mě motorku před nepřízní počasí není potřeba nijak speciálně chránit ... auto také nijak nechráníš před deštěm. Ale samozřejmě, garáž je lepší :-D

honzacz*
hodnocení

0x

Kámoš se domluvil přes inzerát s majitelem garáže, přispívá mu na garáž a parkuje tam majitelovo auto i jeho motorka. Plachta je sice částečná ochrana, ale suché stání nic nenahradí.

trtr

Zdravím, určitě se domluvte s někým, kdo Vám ji schová. Pozor, vše je třeba v dnešní době ošetřit pro případ, že by se něco poxxxxo.

hodnocení

0x
Bud zdrav.
Především motorka neni s cukru a stani venku pod plachtou vydrží. Dej pozor na vodu, aby melo chladivo odolnost vuci mrazu. Ale dnes uz je to standard. Dale akumulátor vyhod a vem domu. Pohlídat tlak v pne
a pak už jen dobře zakrýt. Ne zabalit, nech ji pěkně luftovat, nebude se pod plachtou držet vlhkost. Ještě dotankuj plnou a pro klid duse kup Silkal sprej a postrikej hlinik a kyvnu proti oxidaci. Pokud to neuděláš, nic se taky nestane a da se vse na jare lestit. Jinak ver mi, že nejsi sam, kdo ma motku v zime venku.. ;)
Nevim od kud jsi, ale mám prostory v baráku na stani. Okolí Svitav. Sam mam pet stroju, tak mi jeden navic nevadí.
Mej pohodu Lípa

jyri*
hodnocení

0x

hele měl sem ten samí problém ale byl jsem u garáží v mém městě a scháněl levný pronájem pak sem zahlédl staršího pána co šel do garáže nenapadne sem nahlédl a videl ze tam má sice auto ale nic víc a že motorka by se tam v pohodě vešla tak sem se zeptal pána zda je garáž jeho a zda by nepronajal kousek na motorku pán nejdřív zvažoval a pak mě poprosil o tel číslo že mi zavolá jeste ten den mi volá zda by jsme se nemohli sejít tak sme se sešli a pán mi řekl že klidně a jestli potřebuju nějakou smlouvu či tak tak sem mu rekl ze ne ze vypadá rozumně a že si myslím ze by mě nějak nepodvedl tak sem se s ním shodl platil jsem 120kč za klíče a ted platím 200kč měsíčně což je krásné v garáži je i přes zimu kolem 15 stupnu no nádhera nemuzu si vynachválit skus se taky poptat jako já treba taky budeš mít stestí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]