Nejste přihlášen/a.
Nemám garáž, sklep, ani kůlnu. Jak ochráním motorku přes zimu venku? Koupil jsem motoplachtu, ale ta není určena na trvalé zakrytí.
Já bych jí venku nenechávala.. raději zaplatit parkování v servisu. Ta pětistovka měsíčně, by mi za to stála..
doplněno 03.11.14 18:13: http://www.mv2.cz/
Kámoš se domluvil přes inzerát s majitelem garáže, přispívá mu na garáž a parkuje tam majitelovo auto i jeho motorka. Plachta je sice částečná ochrana, ale suché stání nic nenahradí.
hele měl sem ten samí problém ale byl jsem u garáží v mém městě a scháněl levný pronájem pak sem zahlédl staršího pána co šel do garáže nenapadne sem nahlédl a videl ze tam má sice auto ale nic víc a že motorka by se tam v pohodě vešla tak sem se zeptal pána zda je garáž jeho a zda by nepronajal kousek na motorku pán nejdřív zvažoval a pak mě poprosil o tel číslo že mi zavolá jeste ten den mi volá zda by jsme se nemohli sejít tak sme se sešli a pán mi řekl že klidně a jestli potřebuju nějakou smlouvu či tak tak sem mu rekl ze ne ze vypadá rozumně a že si myslím ze by mě nějak nepodvedl tak sem se s ním shodl platil jsem 120kč za klíče a ted platím 200kč měsíčně což je krásné v garáži je i přes zimu kolem 15 stupnu no nádhera nemuzu si vynachválit skus se taky poptat jako já treba taky budeš mít stestí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.