Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LPG- montaz atd

Od: neznamy odpovědí: 4 změna:
Zdravim,chtel bych dat bravu 1.8 Gt 83kw do plynu,nasel sem inzerat ze nekdo prodava komplen plyn i s navody ale z 1.6 tak jestli by to tam slo...popr jake jsou minusy a na co dbat pri koupi,kolik by stala montaz nebo jestli se to da udelat doma a tak.diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

montaz rozhodne u nekoho kdo to umi a ma na to razitko. Musis to pak napsat do technicaku a na vse musis mit razitka a revize. Pokud to nechces teda mit nacerno , ale to bych neriskoval , plyn je plyn.

Pokud to pasuje , to si zjisti treba na foru.

hodnocení

0x

Jestli to pasuje z 1.6 do 1.8 nevím, podstatné je, jestli je stejný systém vstřikování (jednobod nebo vícebod). Pokud je to stejně, tak by to mělo jít doladit bez potíží. Montovat však systém doma je podle mě hloupost. LPG je bezpečný systém, ale jen tehdy, pokud je dobře namontován. Ostatně je povinnost jej každoročně revidovat. Rovněž je třeba zjistit, jak stará je nádrž - její životnost je 10 let, pak se musí vyměnit.

neznamy
hodnocení

No to by tedy asi pasovalo,spise jsem cekal jestli nekdo nebude znat cenu za montaz,kolik to bere a tak..nadrz ma jsem zjistil do pristiho roku takze nic

hodnocení

0x

Tak napriklad zajtra idem na STK a EK na vopred dohodnuty termin a pani mi v telefone hned pripomenula ze si mam doniest aj protokol o montazi splynovacieho zariadenia...uz tu by ste mali problem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]