Nejste přihlášen/a.
Zdravim, dal jsem si do zadniho plata ovalne repro protoze originaly nehrajou a kdyz jsem je chtel prepojit, zjistil jsem, ze originaly maji v kazdem konektoru dva draty takze me dva prebejvaji. Moje repro ma klasicke plus a minus. Kdyz jsem je prestrihl a spojil v jeden tak to nehraje. Nevi nekdo jak pouzit kabely z puvodnich repro do novych? Za rady predem dekuji
Kdysi dávno jsem je taky měnil tam je to nějak propojené z výškáčama takže jestli jsi je spojil tak tam bude zkrat musíš zapojit pouze dva(asi ty co jsou vedle sebe ale zkoušej zas tolik možností není )A je opravdu chyba v bednách?
jaké tam jsou barvy nějaká dvojbarevná červená by měla být plus a ta druhá barva minus když je dáš (ty co vedou z radia)na reprák tak to musí hrát jestli ne tak je chyba jinde a poté to rozvedeš na ten výškáč
Zdravím. Do zadních jde jeden konektor jako přívod z rádia a hned vývod do dveří na výšky. Proto jsou 2 konektory tj. 4 dráty. Aby hrálo vše musí být vždy dva a dva spojeny na repro vzadu na tom oválu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.