Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat těch zkušenějších, jestli nemají nějaký tip na levnou ojetinu. Bral bych hlavně kupé, jenomže zase na druhou stranu jsou kupéčka nejčastější obětí rádoby tunerů a dalších příznivců ničení aut. Přemýšlel jsem nad něčím stylu Rapid, Garde, nebo s trochou štěstí 110r. Mám radši starší auta, které nejsou prolezlé elektrickými dráty. Dávám přednost evropským autům, než japonským a na nové auto nemám moc velký rozpočet. Cca 50 tisíc není moc, ale nedělá mi problém koupit nějaký polovrak a opravit ho, když potom bude stát za to. Na motoru mi moc nezáleží, ale nic moc silného nepotřebuju. A tak se vás ptám na to, jestli je nějaký ekvivalent erka, nebo možná rapidu. Děkuji za každou odpověď
pro mě srdcovka, Ford Probe II. generace jiný kupé pro mě neexistuje. To ale asi nebude auto pro vás, má japonskej motor z Mazdy. Když evropu, co Audi Coupe B3/B4?
Nad Audi jsem přemýšlel... Když jsem se díval před měsícem po internetu, tak jsem tak na šest, deset narazil. Ale teď tam nic moc není. Samé cabrio a to se mi moc nelíbí... Asi si počkám na nějakou pěknou B4 coupé, za dobrou cenu. Probe pro mě fakt není, ale i tak děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.