Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xenony vymena

Od: kostraxx* odpovědí: 6 změna:

Zdravim mam dotaz dal jsem si za vyhorele vybojky a ridici jednotky ktere odesli taky nove a najednou me nejde jedno xenonove svetlo pritom kdyz prohazim do druheho tak vse jde jen tam v tom svetle mi to nesviti koukal jsem na pojistky a ok ale cim to jeste muze bejt prosim dekuju ...Uzjsem z toho auta otravenej minule jsem zase menil lozisko a abs snimac protoze to sviti a mechanik rekl ze jeto tim za tyden svitilo zase a rikal ze je v cudu i druhe lozisko ..to me prijde divne no nevim ...autojsem koupil v AAA ale nemaj se k nicemu nejradsi bych jim auto hodil na hlavu na to ze me vyslo na hrozny penize teda...Jo a ted pro zmenu se mi rozsvitil na pc ten volant a to je pro zmenu servo rizeni takze uz nevim jako co dal uz jsem do toho nacpal 10tis a k prduuuuu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

garnett*
hodnocení

1x

Já se vůbec někomu divím, že koupí auto v AAA. Největší bullshit s autama široko daleko. To bych jim to auto opravdu hodil na hlavu.

doplněno 27.10.14 14:48:

Jak je to dlouho co jste to auto kupoval v AAA?

Garnete- To není jen Áčkama,to je tím že každý kdo tam špatně koupí si říká na co platit mechoše,když tomu "rozumím" a díky tomu koupí schrotcars ,hlavně že je po důchodci nekuřáku a s málo najetýma km!Kolik lidí si bude stěžovat ,že tam koupili dobře? NIKDO ale když prohloupí a koupí špatně,tak veřejně na áčka nadává,o tom se pak ví!

doplněno 28.10.14 11:12:

Ložiska jsem nikdy neměnil v páru,jen kotouče a příp.desky!Vždy OK!

kostraxx*
hodnocení

Jo rad ale bohuzel asi s tim nic neudelam uz znamej tam taky koupil v domeni 4x4 a kdyz prijel domu znamej mu rekl ze to neni jen ze to ma napsany v pp ale auto upne jine mazecsamozrejme ho ma do dnes

kostraxx*
27.10.14 18:28
hodnocení

3,5mesice

gumidek*
hodnocení

1x

Ložiska, stejně jako tlumiče či brzdy se vždy mění v páru (L a P strana současně). U VW jsou někdy velmi špatně udělané kostřící body. Pak to háže nesmylsné chyby od ABS až po servo či EDS nebo MIL.

Jít kupovat 4x4 a nevšimnout si tlustého kardanu táhnoucího se po celém podvozku až k difu? Za ty prachy a z cílem jít koupit 4x4 bych se sehnul a i ušpinil kolena, abych viděl, zda jde o čtyřkolku...

kostraxx*
hodnocení

To mi mel v servisu rict a ne ze tam zase budu jezdit a on ze me zdimat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]