Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s motorem

Od: fiduz* odpovědí: 2 změna:

zdravim.

mám seat ibiza III r.v.2000(1,0MPI 37kw)mám takový problém,a to:když je motor studený tak po nastartování na volnoběh šlape normalněčili jede na všechny 4válce ale když sešlápnu(přidám)plyn tak jedou pouze 3válce(motor nema výkon a škube) a když se motor zahřeje tak je vše v pořádku a jedou zase všechny 4válce.jsou tam nove svičky,nove kabely ke svíčkam zapalovací modul je taky v pořádku(tvrdi mechanik ze servisu)bylo to na diagnostice a ukazuje to špatné zapalováni valce č.1.ale duvod škubaní zatim nenašli.poradí mi prosííím někdo co by mohlo být příčinou tehle poruchy?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

davidhavel*
hodnocení

0x

vicko roydelovace? delalo mi to to same a ac vypadalo dobre, bylo probité

modano29*
hodnocení

0x

zkus zapalovaci civku,jestli se nepletu tak u tohoto typu motoru je zapalovaci civka na kazdy valec zvlast a byly dost problemove stejne jako u motoru htp

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]