Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno, je tu někdo kdo dělal jizdy podruhé?testy sem udělal na plny počet ale jizdy sem nezvladnul stres velikej a komisař mě vydeptal na křizovatce.Nyní jdu znova v pátek...modlím se abych to už dal...Máte zkušenosti...a bavil sem se s instruktorem a říkal mi to nevadí že jdete podruhé , některý chodí i 3krát i 4krát.To potěší.
Ja jsem udelala zkousky s komisarem az na treti pokusTed uz ridim 10 let kazdy den a zadny problem..
Testy jsem udelala bezjedine chyby a pri rizeni s komisarem jsem byla priserne vystresovana.. Chytla jsem neprijemnyho chlapka, kterej vyhazoval hlavne zensky jak mi rekli ucitele z autoskoly.Jezdila jsem dlouho bez chyby a slo videt jak je ze me nas...nej, tak mi dal za ukol opetovne zaparkovat a ja uz jsem dost vnimala, ze me chce zlikvidovat a stres uz na me tak padl, ze jsem zaparkovani zvorala a jeho radost neskutecna.. Tehdy jsem potom i brecela jak strasne me to mrzelo.. Potom jsem dostala jineho komisare, super veseleho chlapka, ale zase nervy povolily a ja se chtela rozjet na cervenou, ze mi i ucitel musel dupnout na brzdu.Konec, nadavala jsem si, ze jsem takovej nervak.I ucitel vedel, ze hraji nervy a rikal, ze si mam priste vse rikat nahlas, ze si uz vsiml, ze mi to hodne pomaha, takze priste jsem zase chytla toho sameho mileho komisare a ja si mluvila nahlas, ze se komisar i ucitel porad smali, me to naprosto zklidnilo a zvladla jsem vsechno bez jedine chyby..Je to o psychice..
Jak uz jsem psala, ted uz denne jezdim 10 let a muj rika, ze ridim skvele.
Jo a to parkovani mi do dneska moc nejde.Kolmo v poho, ale nez parkovat podelne, tak hledam jine moznosti.
Preju hodne stesti a drzim palce!
Já jsem kdysi udělala napoprvé. Měla jsem totiž úžasnou motivaci. Za řidičák jsme platili 900 Kč a bylo nám slíbeno, že kdo to udělá napoprvé, polovinu mu vrátí. Tak jsem se činila! A 450 kč mi opravdu vrátili.
Ale jinak si z toho nic nedělejte. Známá to udělala na POOSMÉ. Nekecám, vážně. A dali jí to asi jen za tu její vytrvalost, protože dodnes jezdí jako by žádný řidičák ani neměla. Když ji potkám pěšky, nevadí mi, za volantem ji potkávám hrozně nerada.
Uvidíte, že to dáte! A až budete ŘP mít, ať s Vámi zpočátku jezdí nějaký zkušenější řidič jako spolujezdec - tatˇka, starší brácha či kamarád. Abyste se postupně otrkal a pak už to půjde. Žádný učený z nebe nespadl. Jaga.
Klid, asi je to dost běžné, stalo se to i vnukovi.Komisař ho vykoupal, že jede po městě moc pomalu, kluk znervozněl a bylo to. Podruhé už byl pán příjemnější, takže to dopadlo. Hlavně že si musel zaplatit cvičné jízdy navíc a znovu poplatek za zkoušku. Tak nějak se mi to jeví, že jde o kšeft, ale nechtěla bych jim křivdit, každý si vydělává jak umí a jak to jde, ne? Nakonec je to ostuda autoškoly, že nepřipraví své žáky ke zkoušce, čím víc opakujících, tím horší autoškola, toť můj názor. Tak držím palce, ale nejde o život... dopadne to.
Já to dal napopáté,přitom s řízením nemám problém,dělaj to pro prachy,využijou okamžiku a je vyděláno
já to napoprve taky neudělala.Až napodruhé..ale testy plný počet...a parkováni mi taky furt nejde..tak se snažím parkovat a už z dálky jsi vybiram misto aby se mi dobre zaparkovalo. Jo a zaplatila sem jsi dve cvične jizdy + poplatek 400komisařovi..a v ty autoškole co sem byla mi říkal instruktor že nejvis udělali u něj napotřetí pak to dostali..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.