Nejste přihlášen/a.
Co je tohle za model a za kolik se ojetý dá pořídit?
BMW e46 compact
Dejme tomu průměrně za 80 000Kč
BMW, Drahé díly, hodně reznou u nafťáku poruchová čerpadla
BMW jsem nikdy neměl, ale to jsou argumenty které jsem nejčastěji slyšel kdy jsem si ho chtěl koupit i mě se BMW libí
Clayman:
Modely verze E46 Compact
316ti (85 kW)
318ti (105 kW)
325ti (141 kW)
318td (85 kW)
320td (110 kW)
machr: Díky, a jak si tento model stojí, je spolehlivý, neseroucí se? Mně už pomalu opuští auto - (příští stanice kovošrot, konečná stanice, prosíme vystupte)... tak už se pomalu rozhlížím po něčem lepším...
S čím to jako srovnáváš? BMW a nejede? Nepleteš si to s majiteli Škodofek a jiných pochybných značek? Ti maji auto za předražené peníze ze soc výbavou a pak se diví když je předjíždí i hovnocuc i když jim tu všichni na foru říkaly kup si škodu(každá druhá rada) to je nejlepčí auto na světě ) Nebudou nakonec víc vyběhané ty Škodofity které nemají výkon už od výroby ,ale jejich hrdí majitelé si to nedokážou připustit ,tak tomu nakládají . Ps...mám Audi v 3.0 litru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.