Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se zeptat, mám 6 let starýho superba, jsem druhým majitel a vůz servisuju pouze v autorizovaném servisu, teď jsem měl nehodu, kterou jsem zavinil já a tedy budu čerpat pojistné plnění z mého havarijka na opravu svého vozu. Problém je v tom, že když jsem nahlašoval pojistnou událost, operátorka mi řekla, že má pro mě doporučený servis, a když jsem řekl, že to chci dát tam kam jezdím servisovat, tedy do autorizovaného servisu, řekla, že se může stát, že mi budou krátit pojistné plnění (kvůli nějaké účelné opravě - nebo něco takového podobného říkala), přitom jsem tam měl před měsícem to samé auto s nabouraným jiným dílem a to mi vše pojištovna zaplatila - ale byla to mnohem menší škoda, než ta co je teď. Zajímalo by mě tedy, kam to mám dát a kde zjistím, zda mi budou krátit pojistné plnění nebo ne v případě, že to dám do autorizovaného servisu...
berte to tak, že pojišťovna má své servisy, kterým důvěřuje. Jakýkolv jiný je pro ni podezřelý a cokoli, co se jí bude zdát jako úkon navíc se bude zdráhat zaplatit, že jste si to společně (vy a servis) vymysleli. Pro ni je riziko, že v daném servisu máte např majitele, který vám jde na ruku.
Koukněte jaké servisy vám pojišťovna nabízí a zkuste vybrat u nich. Jsou to i vyloženě značkové servisy. Naposled jsem byl od pojišťovny v servisu Mercedes Benz (autorizovaný) a postarali se o mě na výbornou. Byl jsem maximálně spokojený!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.