Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se optat čím by to mohlo být, že auto chytne v pohodě, ujedu par desítek, max stovek metrů a auto začne ztrácet výkon. Ze čtvrté rychlosti podřadím na trojku (otáčky), z trojky na dvojku a auto za jízdy zdechne. Což o to, jde nastartovat v chodu a jet dál, ale ruku na srdce, je to problemové, nepříjemné a nevím co se děje.
Auto Opel Tigra 1,4 (r.v.1996)
benzín
170 000 km
Vady o kterých vím:
Špatná koncovka výfuku (mnoho kouře v zimě a řev)
Možný špatný benzín (natankoval jsem na vyhlášené benzině, kde je benzín znečištěn)
Díky
Najdi relé čerpadla, proklemuj, aby stále čerpalo a zároveň odpoj hadici na vstřik či vstřikovače a napoj na ni jinou hadičku a celý obsah nádrže odčerpej do kanystru. Pak dolej kvalitní benál min 10 litrů a hledej závadu dále. Palivový filtr dej nový. Změř tlak paliva.
Pozn.: čerpadlo paliva nesmí vrčet naprázdno, jinak se spálí (palivo ho chladí).
doplněno 25.10.14 21:17:aby stále řerpadlo jelo...
nejpravděpodobněji to bude asi nekvalitní palivo, mě se stalo to samé když mi docházel benzín a v dohledu byla neznámá benzínka, tak jsem natankoval a asi po 1km auto začalo ztrácet výkon, škubat, a následně zdechlo, ten filtr vyměň každopádně, protože bude určitě pořádně zanesený tím bordelem z paliva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.