Nejste přihlášen/a.
hoy chci se zeptat zda by mi někdo poradil na kolik by mě vyšel servis Audiny A8 1997 našel sem dost pěknou.Je to 2.8 V6 tak mám dotaz i na spotřebu a jak je to s dílama prostě vše o tom autě.Doufám že mi někdo poradí sem Audi-ofil :D
Spotřebu průměrnou bych viděl tak mezi 10-12 litry, samozřejmě záleží na stylu jízdy, může být nižší a taky třeba dvakrát vyšší. Servis nikdo neřekne kolik bude stát, když nikdo netuší, v jakém je auto stavu a co všechno je potřeba na něm dělat. Určitě by to chtělo udělat klasiku výměnu oleje, filtrů, rozvody (rozvodová sada stojí kolem 6000 Kč), samozřejmě + cena za práci, zkontrolovat minimálně podvozkové části, brzdy... takže bych počítal aspoň s 20000 Kč.
tato auta jsou dnes za pár šupů, ale za výměnu brzdových kotoučů, integrovaných s nábojem kola, destiček a kapaliny zaplatíte víc než za ojetou feldu...
takže koupit HAUDI jen a jen v dobrém technickém stavu, nevyžadujícícm servisní úkony, povozit se ( přitom nebrzdit) a před výměnou oleje prodat...papapá haudi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.