Nejste přihlášen/a.
V Hradci Kralove, ale asi i jinde, je benzín. pumpa Expres 24. Patří to snad pod fy Benzina, ale mají super cenu. Aktuálně snad 34.40 Kč / N95.
Nikde jsem se nedopátral, jak se to řeší (platba předem kartou a bez obsluhy), když bych si navolil 40 litrů a do auta by se vešlo jen 38. Nebo se to tankuje třeba 20 a pak 5 litrů a pak ještě jeden litřík?
Díky. Hledal jsem a nenašel.
Ahá, takže se nemusím bát zadat 50 litrů a pak zaplatím 47.86 litrů. Díky! Proč jsem to nemohl nikde najít? Vy asi máte s touto pumpou zkušenosti. Zkusím o víkendu, jedu přes Hradec. Se divím, že pro tu cenu tam není fronta.
Takto to funguje i u jiných služeb, např. u telefonních budek na platební kartu - zablokuje se určitá částka, ale zaúčtuje se skutečné čerpání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.