Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
měl bych dotaz. Chtěl bych na svoji felicii kvalitní zimní pneumatiky. Díval jsem se na internet a docela se mi líbí tyto
můžete mi prosím říct, jaký máte na tutu pneumatiku názor? Popřípadě navrhnout nějakou alternativu.
Mockrát děkuji.
Myslím si že na toto vozidlo je tato pneu zbytečně drahá , jezdil jsem 1,6 feldu Brno a hory Jeseníky 1 x měsíčně a obuté pneu Debica Frigo super nikde mne nenechaly i v 30 cm jazicích držely stopu a ve vánici drží stopu a táhnou stále dopředu .
Mám nyní obuto na Matador. Tyto pneumatiky jsou doslova šílené. Na mokru mají obrovskou brzdnou dráhu. Už několikrát mě hodně vylekaly. Proto, když vybírám zimní obutí, chci kvalitní, na které se můžu spolehnout. Hlavně na mokru aby byly dobré vlastnosti.
Jak jsem psal měl jsem několik sad Frigo a jezdil jsem jak drak jak po mokrém Brně tak zledovaťelých a zasněžených horách a paráda žádné lekačky je to v licenci koncern Michelin vyráběný v Polsku.
doplněno 23.10.14 20:28:Ještě mne utěch Continentálů překvapuje ten energetická štítek spotřeba F to jdost špatné ,teď jsem obouval Sava polaris prý je to taky shit ,ale má aspoň E .
continental je velice dobrá volba. Je úplně jedno, jestli máte felicii nebo Audi A8, pneumatika je jedinný kontakt automobilu s vozovku, takže zde bych nešetřil. Vždycky mě pobaví bláboly typu "zbytečné na tento typ vozu"! Ať si každý koupí na co má. Chci jezdit bezpečně, koupím continental a je jedno jestli na trabanta nebo cokoliv jiného. Nemám na to, kupuju jen kvůli povinnosti mít zimní pneu a nevadí mě, že si za rohem rozbiju hubu i auto, způsobím škodu někomu jinému apod., koupím třeba nějakou čínu. Ať si to každý přebere jak chce. Když koupíte pneu v odkazu, chybu neuděláte. Můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.