Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě automobilu vs eko vs majitel

Od: jyri* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den udělám to na lidi ABC

A jsem já (kupec)

B je nyní prodávají vozidla

C bývalý majitel pred majitelem B

Tak pán mi nabídl alfu romeo jenže mi řekl že je velký tp napsaný jeste na pána C ze to na sebe nepřepsal a ze není ani automobil v polopřevodu na pána B když to koupím a ukážu na úředě zá já A sem koupil vozidlo od pána B přihlasí to na mě? nebo musím schánět prvního majitele C? a jeste se chci zeptat kdyz má auto zaplacenou ekodan budu při přepisu vozidla eko platit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na registru vozidel, kde je vozidlo registrováno dojdete osobně vy, napíšete si plnou moc za pana "C", který Vás zplnomocnil k odhlášení vozidla z pana "C" na pana "A"

Pan "B" do ragistru vůbec netahejte.

Pokud je v techničáku napsáno, že eko daň byla uhrazena, vy platit nic nebudete.

Stačí takto?

doplněno 24.10.14 07:01:

Jiry, jak to napsat, abych nenaváděl..

já bych taky nic nefalšoval, jen bych napsal plnou moc za pána "C". Klidně jí může podepsat soused, manželka kdokoliv, páč to nikdo nebude zkoumat a vy ani nevíte, že to nepodepsal pan "C"

Hezký víkend

doplněno 24.10.14 07:02:

Pokud nežije pán "C", tak bude problém..

23.10.14 20:16
P.Milane- *palec*
jyri*
hodnocení

takže mám dá se říci sfalšovat plnou moc?

iz*

Já bych nefalšovala, napsala bych plnou moc, kterou bych si nechala podepsat panem C.

jyri*
hodnocení

jenže pán je 500km ode me pres celou republiku :( kontakt na něj není rika pan B a ject na adresu a pk zjistit treba ze tam uz nebidlí nebo i treba ze nezije to by me nastvalo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]