Nejste přihlášen/a.
Dobrý den udělám to na lidi ABC
A jsem já (kupec)
B je nyní prodávají vozidla
C bývalý majitel pred majitelem B
Tak pán mi nabídl alfu romeo jenže mi řekl že je velký tp napsaný jeste na pána C ze to na sebe nepřepsal a ze není ani automobil v polopřevodu na pána B když to koupím a ukážu na úředě zá já A sem koupil vozidlo od pána B přihlasí to na mě? nebo musím schánět prvního majitele C? a jeste se chci zeptat kdyz má auto zaplacenou ekodan budu při přepisu vozidla eko platit?
Na registru vozidel, kde je vozidlo registrováno dojdete osobně vy, napíšete si plnou moc za pana "C", který Vás zplnomocnil k odhlášení vozidla z pana "C" na pana "A"
Pan "B" do ragistru vůbec netahejte.
Pokud je v techničáku napsáno, že eko daň byla uhrazena, vy platit nic nebudete.
Stačí takto?
doplněno 24.10.14 07:01:Jiry, jak to napsat, abych nenaváděl..
já bych taky nic nefalšoval, jen bych napsal plnou moc za pána "C". Klidně jí může podepsat soused, manželka kdokoliv, páč to nikdo nebude zkoumat a vy ani nevíte, že to nepodepsal pan "C"
Hezký víkend
doplněno 24.10.14 07:02:Pokud nežije pán "C", tak bude problém..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.