Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bourané ale pojízdné auto vs. STK

Od: autopohavari odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chci se zeptat, musím 5.11.2014 na STK a emise, ale mám problém, mám bouraný auto, ale je pojízdné a do servisu na opravu ho můžu dát až 10.11.2014, protože potřebuju jezdit. Zajímalo by mě jak moc vadí, že na autě nesvítí pravé přední světlo z důvodu havárie?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud Vám nesvítí světlo, tak to lze opravit. Střední závady do 30 dnů opravit a opakovaná technická.

Pokud máte nabourané lehce, projdete jako já, pokud ho ale máte nabourané jinak, třeba jako soused, tak neprojdete.

Nelze dát objektivní odpověď, když nevidíme detaily havárie.

kcin
hodnocení

0x

Nevim jak moc vadí že nesvítí ale pokud po havárce trčej někde viditelně plechy nebo prasklý plasty tak toje dosti závažnej problém. Každopádně záleží koho na stk chytnete. Jeden servisák nad tim může mávnout rukou a druhej z toho udělá kdo ví co a nedá známku.

buss
hodnocení

0x

Vyhláška říká, které závady jsou jak nebezpečné, načtěte, to je směrodatné, nebo to tam odveze někdo, kdo se s nimi zná, zajistí aj.

layborr*

Vůbec na STK nejezdi , neprojdeš ,

jed tam až to spravíš .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]